08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı’dan Balayı Paylaşımı

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı’dan Balayı Paylaşımı

Oyuncu ve model Melisa Aslı Pamuk ile Milli futbolcu Yusuf Yazıcı’nın sürpriz nikahından ilk kareler gelmişti. Ünlü çiftten balayı paylaşımı da geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı’dan Balayı Paylaşımı

Hollanda doğumlu oyuncu ve eski Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk, Milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile kısa süre önce dünya evine girdi. Yaz başında Paris'te gizlice evlenen ünlü çiftin nikah fotoğrafları ilk kez bugün Pamuk tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Magazin dünyasına bomba gibi düşen Yazıcı çiftinin nikah karelerinin hemen ardından, balayı paylaşımı da gecikmedi.

Yazıcı Çifti Balayına Çıktı

33 yaşındaki Melisa Aslı Pamuk, EGO dizisinin ardından ekranlara ara vermiş ve oyunculuğa ara vererek Fransa'ya yerleşmişti. 

Fransa'da Lille takımında forma giyen 27 yaşındaki Milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile uzun süredir aşk yaşayan güzel oyuncunun hayranları sürpriz evlilik haberi karşısında şaşkınlığını gizleyememişti.

Instagram hesabından soyadını ‘Yazıcı’ olarak değiştirip nikah fotoğraflarını ilk kez bugün paylaşan Melisa Aslı Yazıcı’dan akşamüzeri de balayı paylaşımı geldi.

Lille’den ayrılarak İstanbul’a dönüş yapan Yusuf Yazıcı’nın Ajax ve Aston Villa’dan teklif aldığı, ancak eşinin isteği üzerine hayatına İstanbul’da devam edeceği öğrenildi. Yazıcı’nın bir Türk takımına transfer olması bekleniyor.

Ünlü çiftin balayına çıktığı ise son paylaşımlarından anlaşılıyor. Fotoğraf, deniz ve kumsal manzarası olan yazlık bir bölgeye ait.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nijerya'da Okul Binası Çöktü: 16 Öğrenci Hayatını Kaybetti!

Nijerya'da Okul Binası Çöktü: 16 Öğrenci Hayatını Kaybetti!

Sponsorlu bağlantılar