30 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Magazin Mert Öcal ve Sude Burcu Evlendi! Survivor Aşıklarının En Mutlu Günü

Mert Öcal ve Sude Burcu Evlendi! Survivor Aşıklarının En Mutlu Günü

Survivor’da tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve uzun zamandır birlikte olan Mert Öcal ile Sude Burcu, dün nikah masasına oturdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mert Öcal ve Sude Burcu Evlendi! Survivor Aşıklarının En Mutlu Günü

Survivor yarışmasında tanışıp aşk yaşamaya başladılar. 42 yaşındaki oyuncu ve model Mert Öcal ile 28 yaşındaki Sude Burcu, dün dünya evine girdi. Ünlü çifti en mutlu gününde yalnız bırakmayan eski Survivor yarışmacıları arasında Merve Aydın ve Sercan Yıldırım gibi ünlü isimler de vardı. İşte, Mert Öcal Sude Burcu çiftinin düğününden görüntüler…

Survivor Aşıkları Muradına Erdi

Survivor All Star 2022'ye aşklarıyla damga vuran Mert Öcal ve Sude Burcu'nun nikahı kıyıldı. Düğüne gelen konuklar arasında eski Survivor yarışmacıları ön sıralarda yer aldı. Öcal'ın evlilik açıklaması geceye damga vurdu.

Gecede magazin muhabirleriyle röportaj yapan çiftin açıklamaları şöyle oldu.

"Çok heyecanlı, garip duygular. Bunca sevdiğimiz insanın bizim için burada olması heyecan verici. Uzun zamandır bugünü hayal ediyorduk." diyen Sude Burcu, gelinlik seçimiyle ilgili "Sade bir şey tercih ediyordum, bulmam kolay oldu" dedi.

Şu an için balayı planlarının olmadığını söyleyen Mert Öcal ise, "Evlilik yıllarca kaçtığım bir şeydi. Sude ile karşılaşınca doğru kişi olduğunu anladım. Dünyanın en güzel şeyi. İnşallah hayatımızda huzur ve mutluluk daim olur" yorumunda bulundu.

Merve Aydın, Avatar Atakan, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Gökhan Keser, Atakan Işıktutan, Aşkım Burçe, Kardeniz Kılıç ve Aleyna Kalaycıoğlu gibi eski Survivor yarışmacıları da mutlu çiftin yanında oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ekrem İmamoğlu'nun Diploması Geçerli mi? İşte Şoke Eden Detay

Ekrem İmamoğlu'nun Diploması Geçerli mi? İşte Şoke Eden Detay