HABER.COM
Haber.com Magazin Oğlunun Ergenlik Krizi Çağla Şıkel’i Çıldırttı: Elimi Kırdım!

Oğlunun Ergenlik Krizi Çağla Şıkel’i Çıldırttı: Elimi Kırdım!

Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler programında Ceyda Düvenci’ye samimi açıklamalarda bulundu. Şıkel, oğlu Kuzey’in ergenlik tavırlarına sinirlendiği için kapıya vurduğunu ve elinin kırıldığını itiraf etti. Şıkel ayrıca, yıllardır tutkulu bir şekilde yaptığı spor nedeniyle kalça ekleminde kalıcı hasar oluştuğunu da ilk kez anlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Oğlunun Ergenlik Krizi Çağla Şıkel’i Çıldırttı: Elimi Kırdım!

Çağla Şıkel’in Şaşırtan İtirafı: "Kapıya Vurdum, Elim Kırıldı"

Ünlü model Çağla Şıkel, Ceyda Düvenci’nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programında, oğlu Kuzey’in ergenlik dönemiyle ilgili yaşadığı zorlukları anlattı. Şıkel, sinirlenip kapıya vurduğunu ve bu yüzden elinin kırıldığını ifade ederek şunları söyledi: "Cinnet geçirmedim mi? Tabii ki geçirdim. Kapıyı kırdım, ama hiçbir şey değişmedi; sadece kendime zarar verdim." Oğlu Kuzey’in bilgisayar başında kalmaya devam ettiğini belirten Şıkel, inatlaşmanın sonuçsuz kaldığını vurguladı.

Spor Tutkusu Yüzünden Kalıcı Hasar

Şıkel, yıllardır tutkunu olduğu spor nedeniyle kalça eklemlerinde kalıcı bir sorun yaşadığını ilk kez açıkladı. Aşırı egzersiz ve yıllarca yoğun squat yapmanın sonucunda kalça ekleminde geri dönüşü olmayan bir problem oluştuğunu belirten Şıkel, protez ihtimalinin bile gündeme geldiğini söyledi. "Her şeyin fazlası zarar. Şimdi fizik tedavi sürecindeyim ve başka hiçbir hareket yapmamam gerekiyor." diyen ünlü model, bu süreçte yaşadığı duygusal zorlukları da paylaştı.

"Spor, Beni Hiç Yanıltmayan Bir Arkadaştı"

Çağla Şıkel, sporu hayatının en önemli parçası olarak tanımladı ve onun enerjisinden aldığı mutluluğu şu sözlerle ifade etti: "Spor benim en iyi arkadaşım gibiydi. Şimdi onu kaybetmek zor, ama sağlığımı korumak için kendimi pamuklara sarmam gerek." Bu sürecin uzun bir fizik tedavi gerektirdiğini söyleyen Şıkel, iyileşmek için sabırlı olması gerektiğinin altını çizdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Almanya'da Mpox Virüsünün Yeni Varyantı Tespit Edildi

Almanya'da Mpox Virüsünün Yeni Varyantı Tespit Edildi