28 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
www.haber.com Magazin Perşembe Dizileri Arasındaki Reyting Rekabeti Büyüdü: Eski Sevgililerin Yarışı Başladı

Perşembe Dizileri Arasındaki Reyting Rekabeti Büyüdü: Eski Sevgililerin Yarışı Başladı

İnci Taneleri, Hudutsuz Sevda ve Siyah Kalp gibi Perşembe dizileri arasında büyük bir reyting rekabeti var. Bu yarışa bir de eski sevgililerin çarpışması eklendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Perşembe Dizileri Arasındaki Reyting Rekabeti Büyüdü: Eski Sevgililerin Yarışı Başladı

Perşembe akşamları en çok izlenen yapımlar arasında İnci Taneleri ve Hudutsuz Sevda yer alırken, bu sezon aralarına bir de Siyah Kalp eklendi. Bu üç dizi şimdiden fenomen oldu ve geniş bir izleyici kitlesine hitap etmeye başladı. Dizilerin reyting rekabetinin yanı sıra, bir de eski ve yeni sevgililer arasındaki yarış söz konusu. Nasıl mı?

Perşembe Dizileri Rekabetinin Magazinel Boyutu

İnci Taneleri’nin Cihan’ı Kubilay Aka ile Siyah Kalp’in Melek’i Hafsanur Sancaktutan yeni bir aşka yelken açtı. İki genç oyuncunun dizisi de aynı akşam ekrana geliyor. Bu da iki sevgili arasında mesleki anlamda büyük bir rekabete yol açabilir.

Öte yandan, Hudutsuz Sevda’nın Halil İbrahim’i Deniz Can Aktaş ve Siyah Kalp’in Melek’i Hafsanur Sancaktutan arasındaki ilişki geçtiğimiz yıllarda sona ermişti. İki genç oyuncunun dizi yine aynı akşam ekrana geliyor. Kim, kime üstünlük kuracak merak ediliyor.

Öte yandan, Kubilay Aka ile eski sevgilisi Miray Daner’in de İnci Taneleri ve Hudutsuz Sevda dizileri yine Perşembe akşamları ekrana geliyor.

Henüz İnci Taneleri yeni sezona başlamadı. Bu haftaki reyting sonuçlarına göre; Perşembe'nin kazananı Siyah Kalp oldu. Bu rekabete yeni sezonuyla İnci Taneleri de eklenecek ve sevgililer arasındaki yarış iyice kızışacak.

Biz de sonuçları merakla bekliyoruz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Reyting Sonuçları 27 Eylül 2024 Cuma: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Reyting Sonuçları 27 Eylül 2024 Cuma: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Sponsorlu bağlantılar