16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım Eylül Ayında Evleniyor

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım Eylül Ayında Evleniyor

Pınar Deniz Kaan Yıldırım çifti, ilişkilerinin ikinci yılında evlilik kararı aldı. Mutlu giden ilişkilerini evlilikle taçlandıracak olan ünlü çift, Eylül ayında dünya evine girecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım Eylül Ayında Evleniyor

Yargı’nın Ceylin’i olarak hafızalara kazınan ünlü oyuncu Pınar Deniz, meslektaşı Kaan Yıldırım ile iki yıldır mutlu bir beraberlik yaşıyor. Ünlü çiftin ayrıldığı yönünde çıkan iddialara inat, Deniz ve Yıldırım cephesinden gelen sosyal medya paylaşımları adeta düşman çatlatıyor.

Son olarak, baş başa tatile çıkan sevgililer, geçen yaz Londra’da evlenme kararı almıştı. 30 yaşındaki Pınar Deniz, nişan yüzüğünü göstererek yaptığı paylaşımda sevgilisi Kaan Yıldırım’dan romantik bir evlilik teklifi aldığını, ancak evlilik için henüz erken olduğunu söylemişti.

Eylül’de Evleniyorlar

Magazin gündemini yakından takip eden çiftin fanları, Deniz ve Yıldırım'ın önce beraber yaşayacakları evi seçtiğini ve içini dekore ettiğini biliyor. Yargı dizisinin ardından bu sezon ekranlardan uzak kalmaya karar veren Pınar Deniz, evlenip anne olmayı çok istediğini belirtmişti. 

Öte yandan, 37 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım’ın da bu sezon için henüz bir projesinin olmadığı biliniyor.

Çiftin, Eylül ortasında nikah kıymak üzere bir süredir hazırlık yaptığı öğrenildi. Magazin kulislerinde çiftin nikahtan sonra bebek müjdesi verebileceği de konuşuluyor.

Pınar Deniz Kaan Yıldırım çiftinin evlilik kararı hakkında siz neler düşünüyorsunuz? İki başarılı oyuncunun yeni sezonda ekranda olmasını ister miydiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Baraj Su Seviyesi Giderek Düşüyor: %42 Olarak Ölçüldü Alarm Veriyor

Baraj Su Seviyesi Giderek Düşüyor: %42 Olarak Ölçüldü Alarm Veriyor

Sponsorlu bağlantılar