18 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım 17 Eylül'de Roma'da Evleniyor

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım 17 Eylül'de Roma'da Evleniyor

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, 17 Eylül’de Roma’da nikah masasına oturacak. Güzel oyuncunun 1.5 aylık hamile olduğu söyleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım 17 Eylül'de Roma'da Evleniyor

Pınar Deniz, dün katıldığı reklam tanıtımında magazin muhabirlerinin sorularını esprili bir şekilde yanıtladı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, 30 yaşındaki güzel oyuncu 1.5 aylık hamile…

Uzun süredir birlikte olduğu meslektaşı Kaan Yıldırım’dan geçen yıl Londra’da evlilik teklifi alan Deniz’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. 

Nikah 17 Eylül’de

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım’ın Roma Başkonsolosluğu'nda nikahı 17 Eylül'de kıyılacak.

 Yargı dizisiyle 3 sezon boyunca ekranlarda fırtınalar estiren Deniz, geçtiğimiz haftalarda hem Ay Yapım'la hem de MedYapım'la yeni sezon dizi tekliflerini görüşmüştü. Harika Çılgınlar, Kral Kaybederse ve İşgal Günlerinde Aşk gibi projelerden başrol teklifi alan ünlü oyuncu, bir süre dinlenme kararı almıştı.

Bu kararın ardından anne olacağını öğrenen Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım ile evlilik planlarını hayata geçiriyor. Deniz'in hayranları kendisini bu sezon ekranlarda göremeyeceği için buruk olsa da, bu mutlu haberler hayranları da sevindirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Reyting Sonuçları 10 Eylül 2024: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Reyting Sonuçları 10 Eylül 2024: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Sponsorlu bağlantılar