08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Serenay Sarıkaya - Mert Demir Çiftinden Evlilik Müjdesi! Annesi Açıkladı…

Serenay Sarıkaya - Mert Demir Çiftinden Evlilik Müjdesi! Annesi Açıkladı…

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir’in aşkı magazin gündeminden düşmezken, ünlü çiftin evleneceği yönündeki iddialar Demir’in annesinin açıklamasıyla daha da güçlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serenay Sarıkaya - Mert Demir Çiftinden Evlilik Müjdesi! Annesi Açıkladı…

Yer aldığı projelerdeki başarısı ve özel hayatıyla sıkça magazin gündeminde yer alan Serenay Sarıkaya, birkaç ay önce şarkıcı Mert Demir ile yeni bir aşka yelken açtı. Sarıkaya-Demir çiftinin doludizgin giden ilişkisinin evlilikle taçlandırılacağı gündeme geldi. Konuya dair Mert Demir'in annesinden bomba bir açıklama geldi. Peki, Serenay Sarıkaya ile Mert Demir evleniyor mu?

“Nasıl İstiyorlarsa Öyle…”

Oğlunun konserine gelen Gülgün Demir, gazetecilerin evlilik sorusunu yanıtladı. Serenay Sarıkaya ile tanıştığını ve kendisini çok sevdiğini dile getiren kayınvalide Demir'e ikilinin evlenip evlenmeyeceği soruldu.

Evlilik sorusunu, "İkisi birbiriyle çok mutlu. Kendileri nasıl isterse öyle olur. Bunları bana sormayın. Şu an gayet iyiler, ilişkilerini onaylıyorum. Nasıl istiyorlarsa o şekilde devam etsinler" şeklinde yanıtlayan anne Gülgün Demir’in açıklamaları magazin gündemini salladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cengiz Ünder'e Büyük Şok! Listeye Yazılmadı

Cengiz Ünder'e Büyük Şok! Listeye Yazılmadı

Sponsorlu bağlantılar