19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Serenay Sarıkaya Mert Demir'le Evleniyor Mu? Güzel Oyuncu Açıkladı

Serenay Sarıkaya Mert Demir'le Evleniyor Mu? Güzel Oyuncu Açıkladı

Geçtiğimiz gün yüzü olduğu bankanın lansmanında görüntülenen Serenay Sarıkaya'ya Mert Demir'le evlenmeyi düşünüp düşünmedikleri soruldu. İşte, güzel oyuncunun yanıtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serenay Sarıkaya Mert Demir'le Evleniyor Mu? Güzel Oyuncu Açıkladı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, müzisyen Mert Demir'le yaşadığı doludizgin aşkın kanıtını geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle gözler önüne sermişti. Baş başa Yunanistan'da tatil yapan ünlü çiftin hayranları o karelere mest olmuş, birbirlerine çok yakıştırdıkları Sarıkaya ve Demir'in evlenmesini istediklerini yorumlarda belirtmişti.

Evlilik Açıklaması Sarıkaya'dan Geldi

Sarıkaya, geçtiğimiz gün reklam yüzü olduğu özel bir bankanın lansmanına katıldı. Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi'nde başlayan Georg Baselitz: Son On Yıl sergisinin açılışında magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Sarıkaya, yine çok şıktı.

Yeni sezonda iş yoğunluğundan ötürü televizyona iş çekemeyeceğini açıklayan oyuncu, Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin yeni sezon çekimlerini de bitirip biraz dinleneceğini söyledi.

Mert Demir'le ilişkisi sorulunca Serenay Sarıkaya, "Her şey yolunda" yanıtını verdi. Evlilik sorusuna ise, "Çok erken sorular, bir şey düşüneceğim" diye yanıt verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji Açıkladı: Bugün Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Açıkladı: Bugün Hava Nasıl Olacak?

Sponsorlu bağlantılar