Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Magazin Şeyma Subaşı, Bodrum'da Yıldız Futbolcuyla Birlikte Görüntülendi

Şeyma Subaşı, Bodrum'da Yıldız Futbolcuyla Birlikte Görüntülendi

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz ile Şeyma Subaşı, iddialara göre Bodrum'da birlikte görüntülendi. Detaylar haberimizde...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şeyma Subaşı, Bodrum'da Yıldız Futbolcuyla Birlikte Görüntülendi

Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz, tatil için gittiği Bodrum'da sosyetik güzel Şeyma Subaşı'yla sabaha kadar eğlendi. 

EURO 2024'te gösterdiği performansla adından söz ettiren Yılmaz, turnuva sonrası yorgunluğunu atmak için Bodrum'u tercih etti. Almanya'daki turnuvadan döner dönmez Bodrum'a giden genç futbolcu, burada yakın arkadaşlarıyla birlikte denizin ve güneşin keyfini çıkardı. 

İddiaya göre, tatil sırasında ünlü isim Şeyma Subaşı'yla karşılaşan Yılmaz, sosyetik güzelle derin bir sohbete başladı. Gece ilerledikçe samimiyetleri artan ikili, Bodrum'un ünlü mekanlarından birinde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. 

Barış Alper Yılmaz'ın tatil için Bodrum'u seçmesi ve burada Şeyma Subaşı ile geçirdiği vakit, magazin gündeminde geniş yer buldu. Yılmaz ve Subaşı'nın samimi halleri dikkat çekerken, ikilinin birlikte eğlendiği gece, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. 

Sezonun yorgunluğunu Bodrum'da atan başarılı futbolcu, tatil sonrası yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Şeyma Subaşı ile yaşadığı bu keyifli anlar ise uzun süre konuşulacağa benziyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tavuk Çiftliğinde Çıkan Kavgada Bir Kişi Öldü! Zanlı İyi Parti Üyesi Çıktı

Tavuk Çiftliğinde Çıkan Kavgada Bir Kişi Öldü! Zanlı İyi Parti Üyesi Çıktı