16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Seyran'ın Hayatına Sinan Geliyor! Cem Söküt Yalı Çapkını'nda

Seyran'ın Hayatına Sinan Geliyor! Cem Söküt Yalı Çapkını'nda

Star TV'nin fenomen dizisi Yalı Çapkını 13 Eylül Cuma yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. Seyran'ın hayatına girecek olan Sinan'a Cem Söküt hayat verecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Seyran'ın Hayatına Sinan Geliyor! Cem Söküt Yalı Çapkını'nda

Senaristi değişerek H. Zeynep Bonçe olan OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisi, 3. sezonun ilk bölümünü 13 Eylül Cuma akşamı Star TV'de açıyor. Afra Saraçoğlu'nun kısa saçlarının peruk olduğu ortaya çıkarken, yeni sezon hikâyesinin 2 yıllık zaman atlamasıyla başlayacağı öğrenildi. Seyran hastalığını atlatıyor ve olgun bir kadına dönüşüyor. 

Seyran (Afra Saraçoğlu) ve Ferit (Mert Ramazan Demir) ikilisinin yolları bir kez daha ayrılıyor. Seyran'ın hayatına Sinan giriyor. Aşkı, dramı ve entrikayı farklı şekillerde işleyen Yalı Çapkını'nın Sinan'ına yakışıklı oyuncu Cem Söküt hayat verecek.

Yalı Çapkını Sinan - Cem Söküt Kimdir?

30'lu yaşlarının başında olan Cem Söküt, 'Çukur' dizisiyle hafızalara kazındı. Dizi ve film oyuncusu, aynı zamanda sporcu olan Söküt'ün asıl mesleği Muaythai olarak biliniyor.

Çukur, Duran, Hakim, Mahkum, Kopuk dizileri ve Barda filminde rol aldı. Yeni sezonda ise Yalı Çapkını Sinan olarak hem Seyran'ın hem de izleyicinin karşısına çıkacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adanaspor Savunma Hattını Güçlendiriyor

Adanaspor Savunma Hattını Güçlendiriyor

Sponsorlu bağlantılar