19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Sharon Stone Bodrum Tatilinde Feci Bir Kazaya Uğradı

Sharon Stone Bodrum Tatilinde Feci Bir Kazaya Uğradı

Temel İçgüdü filmiyle hatırlanan dünyaca ünlü aktris Sharon Stone, Bodrum tatili sırasında feci bir kazaya uğradı. O anları paylaşan Stone'un mesajı dikkat çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sharon Stone Bodrum Tatilinde Feci Bir Kazaya Uğradı

Hollywood'un en ünlü starlarından Sharon Stone, bu yıl ilk kez Altın Küre tarafından verilecek Global İkon Ödülü'nü almak üzere Türkiye'ye geldi. Havaalanında çiçeklerle karşılanan dünyaca ünlü aktris, Bodrum'da tatil yaptığı sırada yaşadığı feci kaza sonrası gözü mosmor olmuş bir halde görüldü.

66 yaşındaki Amerikalı oyuncu, 15 valizle özel jetle Bodrum'a iniş yaptıktan sonra basının ilgi odağı haline geldi. Türkiye'de olduğu için mutlu olduğunu, Bodrum tatilinin de iyi geçeceğinden emin olduğunu dile getiren Stone, sosyal medya paylaşımıyla tekrar gündeme geldi.

"Siz Bir de Mermerin Halini Görün"

Gözünde morluk olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncuya hayranları ne olduğunu sordu. Stone ise gecenin bir vakti tuvalete gitmek için kalkıp yürüdüğünü ancak karanlıkta yüzünü mermere çarptığını söyledi. 

İşte, Sharon Stone’un Bodrum’da yaşadığı kazayla ilgili son paylaşımı:

"Kimse bana bir şey yapmadı, gayet iyiyim. Seyahatimde harika karşılandım. Gözüm iyileşiyor. Siz bir de mermer zeminin halini görün! Beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Israel Katz Yine Haddini Aştı: "Hamas Terör Örgütünü Kucaklayan Efendileri Erdoğan'ın Yanına Gitsin!"

Israel Katz Yine Haddini Aştı: "Hamas Terör Örgütünü Kucaklayan Efendileri Erdoğan'ın Yanına Gitsin!"

Sponsorlu bağlantılar