Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Magazin Sibel Can ve Emir Sarıgül Evlendi mi? İşte İddialar ve Detaylar

Sibel Can ve Emir Sarıgül Evlendi mi? İşte İddialar ve Detaylar

Ünlü şarkıcı Sibel Can ile iş insanı Emir Sarıgül'ün evlenip evlenmediği konusu uzun süredir gündemde yer alıyor. Mustafa Sarıgül'ün oğlu olan Emir Sarıgül'ün, Sibel Can ile gözlerden uzak bir ilişki yaşadığı bilinirken, çiftin evlenip evlenmediği merak konusu haline geldi. Peki, Sibel Can ve Emir Sarıgül evlendi mi? İşte bu ilişkinin arka planı ve evlilik iddialarına dair detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sibel Can ve Emir Sarıgül Evlendi mi? İşte İddialar ve Detaylar

Sibel Can ile Emir Sarıgül EvlenDİ mi?

Son dönemde magazin dünyasında sıkça konuşulan Sibel Can ile Emir Sarıgül'ün evlilik iddiaları, kamuoyunun ilgisini çekmeye devam ediyor. Çiftin, uzun süredir gözlerden uzak bir ilişki yaşadığı bilinirken, evlilikle ilgili net bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak Söylemezsem Olmaz programında yorumcu Pınar Eliçe, bu ilişkiye dair dikkat çekici bir iddiada bulundu.

Pınar Eliçe, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yaklaşık bir yıl önce cemiyet hayatında yer alan bir arkadaş grubumda Emir Sarıgül ve Sibel Can'ın aşkını hepimiz biliyorduk. Onlar ilişkilerini gözümüze sokmadı. Geçen yıl evlenmiş olabileceklerine dair söylentiler vardı. Eğer böyle bir evlilik gerçekleştiyse, bu durum zaten bir yıldır gündemde."

Bu açıklamaların ardından Sibel Can ve Emir Sarıgül’ün gerçekten evlenip evlenmediği yönündeki spekülasyonlar artmış durumda.

Emir Sarıgül’ün Geçmişteki İlişkileri ve Evlilik İddiaları

Emir Sarıgül, bir dönem ünlü haber spikeri Buket Aydın ile yaşadığı ilişkiyle de gündeme gelmişti. Ancak daha sonra Sibel Can ile birlikte olduğuna dair iddialar ortaya atıldı. Bu iddialar, özellikle magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı ve çiftin birlikte olduğuna dair birçok haber yapıldı. Çiftin evlenip evlenmediğine dair henüz resmi bir açıklama olmasa da, bazı kaynaklar onların gözlerden uzak bir şekilde yaşamayı tercih ettiğini belirtiyor.

Sibel Can ve Emir Sarıgül Ne Zaman evlendi?

Magazin dünyasında yer alan iddialara göre, Sibel Can ve Emir Sarıgül’ün geçtiğimiz yıl evlenmiş olabileceği konuşuluyor. Ancak bu evlilik iddiaları henüz çift tarafından doğrulanmadı. İkilinin aşk dolu anlar yaşadığı ve birlikte mutlu bir hayat sürdürdüğü belirtilirken, evlilikle ilgili daha fazla bilgi kamuoyuyla paylaşılmadı.

Sibel Can ve Emir Sarıgül İlişkisi Nasıl Başladı?

Sibel Can ve Emir Sarıgül’ün ilişkisi, cemiyet hayatında sıkça konuşulmasına rağmen, çift bu konuda herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınıyor. İlişkilerini gözlerden uzak tutan çiftin, bu durumu tercih ettikleri ve medya ile paylaşmadıkları belirtiliyor. Çiftin evlilik planları yapıp yapmadığı ise henüz netlik kazanmadı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Daron Acemoğlu Profesörlük Ünvanı, Görev Yaptığı Okul ve Mezun Olduğu Üniversite Hangisi?

Daron Acemoğlu Profesörlük Ünvanı, Görev Yaptığı Okul ve Mezun Olduğu Üniversite Hangisi?