Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Magazin Sıla Türkoğlu Yeni Sevgilisi Ata Ayyıldız'la İlk Kez Görüntülendi

Sıla Türkoğlu Yeni Sevgilisi Ata Ayyıldız'la İlk Kez Görüntülendi

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu yeni sevgilisi Ata Ayyıldız'la 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin galasında ilk kez el ele görüntülendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sıla Türkoğlu Yeni Sevgilisi Ata Ayyıldız'la İlk Kez Görüntülendi

Ertan Saban, Salih Bademci, Okan Yalabık, Birce Akalay, Melis Sezen, Ahmet Rıfat Şungar gibi çok değerli isimleri kadrosunda buluşturan Bir Cumhuriyet Şarkısı filminin galası dün yapıldı. Galaya ünlü isimler akın ederken, yeni aşıklar kameralara ilk kez el ele poz verdi.

Sıla Türkoğlu Yeni Sevgilisi Ata Ayyıldız'la El Ele Galada

Sevgilisiyle uyumlu giyinmeyi tercih eden Sıla Türkoğlu, galada ilk kez izlemeye fırsat bulduğu film hakkında, "Bir Cumhuriyet Şarkısının umut dolu bir film olduğunu düşünüyoruz. Böyle bir filmin içinde olmak eminim bütün oyuncu arkadaşlarım için de guru vericidir. Hepsini canı gönülden tebrik ederim" yorumunda bulundu.

Alp Navruz'dan ayrıldıktan sonra gönlünü Ata Ayyıldız'a kaptıran Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı, ilk kez sevgilisiyle el ele objektiflere poz verdi. 

Kızılcık Şerbeti’nde sürekli yeni sürprizler ve entrikaların olduğunu söyleyen Sıla Türkoğlu yeni sevgilisiyle ilgili soruya, "Sorarsınız diye getirdim" yanıtını verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan kabinede değişiklik yapacak mı? AK Parti kabinede hangi isimleri değiştirecek?

Erdoğan kabinede değişiklik yapacak mı? AK Parti kabinede hangi isimleri değiştirecek?