Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Magazin Şubat'ta Evlendi, Boşanma Kararı Aldı: Ebru Gündeş'le İlgili Şok İddia

Şubat'ta Evlendi, Boşanma Kararı Aldı: Ebru Gündeş'le İlgili Şok İddia

Pınar Eliçe, Ebru Gündeş'in evliliğinde ciddi sorunlar yaşadığını ve boşanma kararı aldığını ileri sürdü. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şubat'ta Evlendi, Boşanma Kararı Aldı: Ebru Gündeş'le İlgili Şok İddia

Güçlü sesiyle tanınan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, geçtiğimiz şubat ayında iş insanı Murat Özdemir'le dördüncü kez nikah masasına oturmuştu. Fakat Gündeş'in evliliğinde kara bulutların dolaştığı ve boşanma kararı aldığı iddia ediliyor. 

Beyaz Magazin programından Pınar Eliçe, Ebru Gündeş'in evliliğinde ciddi sorunlar yaşadığını ve boşanma kararı aldığını ileri sürdü. Eliçe, "Ebru Gündeş'te bir pişmanlık söz konusu ama ne oldu tam içeriğini araştırıyorum. 

Önümüzdeki günlerde bunun nedenini de söyleriz. Bir sıkıntı var. Benim aldığım çok önemli bir duyum ve iddia var. 3 ile 5 ay arasında Ebru Gündeş'in boşanma davası açacağı söyleniyor." ifadelerini kullandı. 

Boşanma iddialarını güçlendiren bir diğer detaysa Murat Özdemir'in, Gündeş'in yoğun konser programına rağmen hiçbir sahnesine katılmaması olduğu söyleniyor.. Ortaya atılan iddialar, çiftin arasındaki sorunların ciddi olduğunu işaret ediyor. Ebru Gündeş'in evliliğiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Ünlü şarkıcı, özel hayatına dair sessizliğini korurken, hayranları ve kamuoyu, boşanma iddialarının doğruluğunu merakla bekliyor. Gündeş'in boşanma kararıyla ilgili gelişmeler, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak gibi görünüyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trendyol Süper Lig 2024-2025 Sezonu Açılış Maçı ve 2 Haftalık Program Belli Oldu!

Trendyol Süper Lig 2024-2025 Sezonu Açılış Maçı ve 2 Haftalık Program Belli Oldu!