16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Sude Zülal Güler Sevgilisi Berk Atan’ın Adını Boynunda Taşıyor

Sude Zülal Güler Sevgilisi Berk Atan’ın Adını Boynunda Taşıyor

Geçtiğimiz gün magazin muhabirleriyle ayaküstü sohbet eden Sude Zülal Güler’den meslektaşı ve sevgilisi Berk Atan’la ilgili önemli açıklamalar geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sude Zülal Güler Sevgilisi Berk Atan’ın Adını Boynunda Taşıyor

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu çiftten müjdeli haber: Sude Zülal Güler ile Berk Atan evleniyor mu?

Evlilik Kısmet

Gönül Dağı dizisinin Eskişehir'deki setinde birlikte çalışan ve özel hayatlarında aşk yaşamaya başlayan Güler-Atan çifti cephesinden mutlu bir haber geldi. Nişantaşı City's'de magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, boynundaki 'B' harfli kolyesiyle dikkat çekti.

Gönül Dağı'ndan ayrılan Güler, sevgilisinin diziye devam kararıyla karşılıklı olarak hasret çekeceklerini söyledi. Alaçatı tatilinin ardından İstanbul'a iş görüşmeleri için dönen Sude Zülal Güler, özel hayatında sevgilisi Berk Atan ile her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

Magazin muhabirlerinin evlilik sorusunu ise, "İlişkimiz güzel gidiyor. Her şey yolunda. Evlilik kısmet işi" şeklinde yanıtladı.

Yakışıklı oyuncunun tatilde kendisine ayak masajı yaptığı anlar sorulunca da, "Kibarlık demek istiyorum. Erkek arkadaşımın nezaketi. Maşallah diyelim. Tatlı bir kare. Berk romantiktir. Özel günleri unutmaz" açıklamasını yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak? Program Süresi Uzatıldı Mı?

Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak? Program Süresi Uzatıldı Mı?

Sponsorlu bağlantılar