HABER.COM
Haber.com Magazin Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Engelli Kardeşiyle İlgili Şoke Eden Açıklama: Doktor İhmali Sonucu...

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Engelli Kardeşiyle İlgili Şoke Eden Açıklama: Doktor İhmali Sonucu...

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, engelli kardeşi Cansu'nun bu duruma gelmesinde doktor ihmali olduğunu açıkladı. Kalaycıoğlu, sevenlerine içini dökerken adeta ateş püskürdü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Engelli Kardeşiyle İlgili Şoke Eden Açıklama: Doktor İhmali Sonucu...

Survivor yarışmasıyla tanınan Aleyna Kalaycıoğlu, daha sonra single çalışması yaparak şarkıcılığa soyunmuştu. Survivor izleyicisinin de çok iyi bildiği gibi, Aleyna Kalaycıoğlu'nun Cansu adında bir kız kardeşi var. Ancak gerçeklerin çok farklı olduğu ortaya çıktı.

"Kardeşim Doktor İhmali Sonucu Bu Halde"

Ünlü isim sosyal medyada hayranlarına içini döktü. Duygusal bir konuşma ile sözlerine başlayan Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, engelli kardeşi Cansu'nun bu duruma gelmesinde doktor ihmali olduğunu açıkladı. 

Kardeşinin herkes gibi normal bir birey olarak doğduğunu, birden zayıflayıp sadece şekerle beslenmeye başladığını, her hastanenin bu duruma farklı bir teşhis koyduğunu söyleyen Kalaycıoğlu, şu an davanın sürdüğü hastanedeki doktorun ihmali sebebiyle kardeşinin zor günler geçirdiğini ve hayatına engelli olarak devam etmeye başladığını itiraf etti.

Aleyna Kalaycıoğlu, doktorun o gece tatile gitmek için Cansu'nun tedavisini aceleyle yaptığını, 'Apandisit patladı' diyerek Cansu'yu ameliyat ettiğini, ancak Cansu'nun sadece tip 1 diyabet hastası olduğunun sonradan ortaya çıktığını açıkladı.

“O sırada kardeşimin kalbi 70 dakika durdu. Artık çok geçti. Şu an Cansu göremiyor, konuşamıyor, yürüyemiyor…” diyerek doktora ve hastaneye ateş püsküren genç isme, takipçilerinden binlerce destek mesajı geldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dilan Polat Gözaltında Felç Geçirdiğini İddia Etti: 'Çok Zordu, 3 Kez Bayıldım'

Dilan Polat Gözaltında Felç Geçirdiğini İddia Etti: 'Çok Zordu, 3 Kez Bayıldım'