22 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Survivor Aşıkları Nisa Bölükbaşı ve Yiğit İnandı Evlendi

Survivor Aşıkları Nisa Bölükbaşı ve Yiğit İnandı Evlendi

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı, aynı yarışma programıyla tanınan Yiğit İnandı ile hayatını birleştirdi. Survivor aşıklarının evlilik haberi, çiftin hayranlarına büyük bir sürpriz oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Survivor Aşıkları Nisa Bölükbaşı ve Yiğit İnandı Evlendi

Survivor yarışmasıyla tanınan Nisa Bölükbaşı ve Yiğit İnandı, bugün hayatlarını birleştirdi. Sade bir nikah töreniyle evlenen Survivor aşıklarının evlendiğini duyanlar çok şaşırdı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden genç çiftin sosyal medyadaki nikah paylaşımına binlerce tebrik mesajı ve beğeni geldi.

Nisa Bölükbaşı ile Yiğit İnandı'nın Mutlu Günü

Survivor'da yarışarak şampiyon olan Bölükbaşı, bir dönem eski yarışmacılardan Barış Murat Yağcı ve Ogeday Girişken ile aşk yaşamıştı. Hatta Sercan Yıldırım'ın genç yarışmacıya ilgisi o sezon çok konuşulmuştu.

Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı ile eski Survivor yarışmacısı Yiğit İnandı, geçtiğimiz Haziran ayında nişanlandıklarını duyurmuştu. Çiftin bugün nikah masasına oturduğu öğrenildi.

Survivor Nisa'nın ilişkisi olduğunu bile yeni öğrenmiş olan pek çok hayranı, şaşkınlığını gizleyemedi. Hayranları genç isme ve eşine mutluluklar dileyen tebrik mesajları gönderdi.

Bölükbaşı sosyal medya hesabından damatlığıyla poz veren eşinin bir karesini yayınlayarak altına "Biz bir nikâh yapıp geliyoruz" notunu düştü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güneş Tutulması Ne Zaman? 2024 Halkalı Güneş Tutulması Hangi Ülkelerden İzlenebilecek?

Güneş Tutulması Ne Zaman? 2024 Halkalı Güneş Tutulması Hangi Ülkelerden İzlenebilecek?

Sponsorlu bağlantılar