18 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Survivor'da Tanınmıştı: O İsim 18 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

Survivor'da Tanınmıştı: O İsim 18 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

Survivor yarışmasıyla tanınan bir isim hakkında şoke eden gerçekler ortaya çıktı. Yurt dışına kaçan isim, 18 yıl hapis cezası aldı!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Survivor'da Tanınmıştı: O İsim 18 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

Survivor Türkiye programının 2011 sezonunda yarışan Taner Tolga Tarlacı'nın başı yine dertte. Yarışmadaki ilginç konuşmaları ve tavırlarıyla dikkat çeken Tarlacı, önce Acun Ilıcalı ile arasını bozmuş ve ciddi bir skandala imza atmıştı. 

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ve günlük hayattaki eylemleri nedeniyle sık sık cezaevine girip çıkan Tarlacı, Türkiye'de pek çok suça karışmıştı. Bu olaylar nedeniyle yıllar önce Güney Kıbrıs'a taşınan Taner Tolga Tarlacı'nın adı bu kez de tecavüz olaylarına karıştı.

18 Yıl Hapis Cezası Aldı

Survivor Taner ile ilgili Kıbrıslı fenomen Cenk Hoca'nın yaptığı paylaşım dikkat çekti. Güney Kıbrıs'ta cezaevinde olan ve 'darp, gasp, taciz' gibi suçlamalarla yargılanan Tarlacı'nın davası sonuçlandı.

Taner’in 18 yıl hapis cezasına çarptırıldığını belirten Cenk Hoca, "Taner için bir şeyler yapacağız ama açıkça söyleyeyim ki hiç umudum yok. Taner'in hayatı hapiste geçecek gibi gözüküyor" dedi.

Taner'in tecavüz suçlamasıyla yargılandığı davada, DNA'da bir şey çıkmadığını, fakat diğer karıştığı olaylar nedeniyle 18 yıl ceza aldığını belirten Hoca, "Taner dünyanın en kötü yerine kaçtı. Almanya'ya neden gitmedi? Güney Kıbrıs çok yanlış bir karardı. Bunların hala kuyruk acısı var, bizden nefret ediyorlar. Bu yaşanan haksızlık. Taner de melek değil ama, çok hatalar yaptı" açıklamasında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narin'in Mezarı Başında Tüyler Ürperten Ağıt: Havin'ime De Böyle Kıydılar

Narin'in Mezarı Başında Tüyler Ürperten Ağıt: Havin'ime De Böyle Kıydılar

Sponsorlu bağlantılar