16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Taro Emir Tekin’den ‘Yalı Çapkını’ Açıklaması: “Misyonumu Tamamladım”

Taro Emir Tekin’den ‘Yalı Çapkını’ Açıklaması: “Misyonumu Tamamladım”

Yalı Çapkını dizisine veda eden Taro Emir Tekin, dün dizideki partneri Beril Pozam’ın düğününe katıldı. Yakışıklı oyuncu yeni projesi ve Yalı Çapkını’ndaki rolü hakkında açıklama yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Taro Emir Tekin’den ‘Yalı Çapkını’ Açıklaması: “Misyonumu Tamamladım”

OGM’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nda Kaya rolüne hayat veren Taro Emir Tekin, dün dizinin Suna ve Abidin’i, Beril Pozam ve Ersin Arıcı’nın düğün törenine katıldı. Yalı Çapkını ekibinin katıldığı düğünde, Beril Pozam’ın dizideki eşi Kaya’yı canlandıran Tarık Emir Tekin de vardı. Her zamanki iddialı tarzı ve sözleriyle törene damga vuran Tekin, ‘Yalı Çapkını’ dizisine veda ettiğini ve yeni projesine hazırlandığını duyurdu.

Taro Emir Tekin’den Yeni Proje

Şevval Sam ve Metin Tekin'in oğlu Taro Emir Tekin, genç kuşağın en beğenilen oyuncularından. Tekin, magazin muhabirlerine dün yaptığı açıklamada Yalı Çapkını ekibinin çok tatlı bir ekip olduğunu, bu deneyim kendisi için fevkalade olduğunu söyledi. 

"Ben bu ekipten kopmam. Kaya olarak misyonumu tamamladım. OGM ile ve bu ekip ile çalışmak büyük gurur verdi, büyük bir deneyimdi." dedi.

Yakışıklı oyuncu yeni projesi 'Kuşatma' hakkında da şunları söyledi: “Kuşatma diye bir projeye başlıyorum. Şu an ona hazırlanıyorum. Umarım seyircimiz beğenir.”

Kuşatma dizisinde Engin Akyürek ve Aslı Enver'in başrolleri paylaşması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Göztepe Maçında Ali Koç'u İten Kişi Özür Diledi

Göztepe Maçında Ali Koç'u İten Kişi Özür Diledi

Sponsorlu bağlantılar