30 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Magazin Wanda Nara Icardi’den Boşanmaya Kararlı: Ses Kayıtları Ortaya Çıktı

Wanda Nara Icardi’den Boşanmaya Kararlı: Ses Kayıtları Ortaya Çıktı

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin Arjantin’deki eşi Wanda Nara’nın boşanma iddialarını güçlendiren yeni bir ses kaydı ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Wanda Nara Icardi’den Boşanmaya Kararlı: Ses Kayıtları Ortaya Çıktı

Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, futbol kariyerinden çok özel hayatıyla gündeme geliyor. Icardi'nin Arjantin'e yerleşen eşi Wanda Nara'dan yine Galatasaray taraftarlarını sinirlendirecek ve Icardi'yi yıkacak bir hareket geldi. Nara'nın "Boşanmayı organize ediyorum" dediği ses kaydı sızdırıldı.

"Boşanmayı Organize Ediyorum"

Galatasaraylı taraftarlar, eşi sebebiyle Icardi'nin memleketine döneceğini ve takımdan ayrılacağını tahmin ediyor. Konuya dair bugün yeni bir gelişme daha yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda Arjantin'de bir araya gelen Mauro Icardi - Wanda Nara çiftinin sarmaş dolaş bir şekilde görülmesi yıldız oyuncunun Arjantin'e döneceğini düşündürmüştü.

Nara'nın avukatı, "Ayrıldılar ama boşanmadılar. Mauro Arjantin'e kızlarını görmeye geldi. Tabii aynı evde kaldı, ama ayrı odalardaydılar. Birlikte akşam yemeğine gitmeleri normal, aralarında ilişkileriyle ilgili teknik bir uzlaşma yok. Ömür boyu aile olacaklar" açıklamasında bulunmuştu.

İddiaya göre Wanda Nara ses kaydında şunları söylüyordu: "Mauro'dan boşandığım için Arjantin'e geldim. Şu anda boşanmayı organize ediyorum. Biraz burada kalacağım. İhtiyacım olan her şeyi alacağım, çünkü artık buna dayanamıyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eşini Çocuğunun Önünde Öldüren Kocaya 'İyi Hal İndirimi' Yapıldı! Aile Karara İsyan Etti

Eşini Çocuğunun Önünde Öldüren Kocaya 'İyi Hal İndirimi' Yapıldı! Aile Karara İsyan Etti