19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Yalı Çapkını Başlıyor: Ferit-Diyar Çifti Seyran'ı Şoke Edecek

Yalı Çapkını Başlıyor: Ferit-Diyar Çifti Seyran'ı Şoke Edecek

Yalı Çapkını bu akşam 3’üncü sezonuyla ekrana gelecek. Diziye yeni katılan Pelin Akil, Ferit’in yeni aşkı Diyar rolüyle izleyici karşısına çıkacak ve Seyran’a yolun sonu görünecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yalı Çapkını Başlıyor: Ferit-Diyar Çifti Seyran'ı Şoke Edecek

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını 3. sezonuyla bu akşam başlıyor. Afra Saraçoğlu (Seyran) ve Mert Ramazan Demir (Ferit) ikilisini başrolde buluşturan OGM Pictures imzalı diziye bu sezon yeni oyuncular dahil oldu.

Cem Söküt, diziye Seyran’ın yeni aşkı Sinan karakteriyle dahil oldu. Pelin Akil ilse Ferit’in yeni aşkı Diyar karakteriyle.

SeyFer’in Yolları Ayrıldı

Sosyal medyada dizinin fanları tarafından ‘SeyFer’ olarak tanımlanan Seyran ve Ferit çifti bu sezon ayrılıyor. Zaman atlamasıyla başlayacak olan Yalı Çapkını’nın yeni sezon ilk bölümünde, Ferit ile Diyar’ın yeni filizlenen ilişkisi Seyran’a büyük bir şok yaşatacak.

Aynı şekilde, Sinan’la evlilik arifesinde olan Seyran’la yıllar sonra karşılaşan Ferit de bu duruma şaşıracak ve tepki gösterecek.

Dizinin son fragmanlarında Ferit ile Diyar'ın samimi halleri izleyicilerde merak uyandırdı. Pelin Akil'in Diyar rolüyle bu sezon Yalı Çapkını'nda nasıl bir etki yaratacağı da merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan’dan Özel'e Özür Yanıtı: 'Sürtük' ve 'Çürük' Sözlerini Kullanmıştı

Erdoğan’dan Özel'e Özür Yanıtı: 'Sürtük' ve 'Çürük' Sözlerini Kullanmıştı

Sponsorlu bağlantılar