16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı! Ahu Tuğba hayatını kaybetti

Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı! Ahu Tuğba hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba, bir süredir tedavi altındaydı. Tuğba'nın Miami'deki evinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı! Ahu Tuğba hayatını kaybetti

Türk Sineması'nın altın çağlarının yıldızı Ahu Tuğba hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Tuğba, Miami'deki evinde 69 yaşında vefat etti. 

Acı haberi, meslektaşı ve yakın arkadaşı usta oyuncu Nuri Alço duyurdu. 80'li ve 90'lı yıllara damga vuran yapımlarda başrol oynayan Ahu Tuğba, 1991 senesinde Arnavut kökenli Amerikalı Doktor Timmy Alejtanij ile hayatını birleştirmiş, bu evlilikten Anjelik adında bir kızı olmuştu.

Ahu Tuğba Hayatını Kaybetti, Yeşilçam'dan Bir Yıldız Daha Kaydı

Ünlü oyuncu geçtiğimiz Nisan ayında geçirdiği trafik kazasının ardından 8 saat ameliyatta, 3 hafta da yoğun bakımda kalmıştı.

Haziran ayında durumu kötüleşerek tekrar hastaneye kaldırılan Tuğba'nın aynı zamanda KOAH hastası olması durumunu ciddileştirmişti. 

Miami'de kızıyla birlikte bulunduğu aracına bir başka aracın çarpmasıyla kaza geçiren usta oyuncu, kazadan aylar sonra evinde ölü bulundu. Yeşilçam'ın usta ismi Ahu Tuğba, 69 yaşında hayatını kaybetti.

Nuri Alço, yakın dostu ve birlikte sayısız filmde rol aldığı Ahu Tuğba için şu mesajı yayınladı: "Canım dostum Ahu'nun vefat haberini öğrendim. Kızı Anjelik ile görüştüm. Maalesef çok üzgünüm, çok... Ahu'muzu kaybettik."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin Helikopter Kazasının Kaynağı Ortaya Çıktı

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin Helikopter Kazasının Kaynağı Ortaya Çıktı

Sponsorlu bağlantılar