08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Sağlık Donör son anda kök hücre naklinden vazgeçti! 20 yaşındaki genç hayata tutunamadı

Donör son anda kök hücre naklinden vazgeçti! 20 yaşındaki genç hayata tutunamadı

Lenfoma teşhisi konulan 20 yaşındaki Cem Şahin, donörünün son anda ameliyattan vazgeçmesinin ardından hayata gözlerini yumdu!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Donör son anda kök hücre naklinden vazgeçti! 20 yaşındaki genç hayata tutunamadı

İnsanlığın bariz bir şekilde en acı dönemlerinden birinden geçiyoruz. 20 yaşındaki Cem Şahin lenfoma hastasıydı. Uzun süredir kök hücre tedavisi görüyordu ve nakil olması gerekiyordu. Köktürk, kök hücre nakli için Cem'le uyumlu donörü buldu da. Ancak ne olduysa bu olaydan sonra oldu!

Cem Hayata Tutunamadı

2023 yılında Cem Şahin'e lenfoma kanseri teşhisi konuldu. Kızılay ve Köktürk ile birlikte Cem'e donör aranmaya başladı. Bulunan üç donör ameliyattan vazgeçti. Sonunda Avrupa'dan bir donör bulundu. Kök hücre nakli için hazırlıklar başladı. 20 yaşındaki Cem, ağır bir kemoterapi aldı ve donörünü beklemeye başladı.

Donör de gerekli iğnelerine başlıyor, ancak hastaneye varışından önceki gece kendisine ulaşılamıyor. Köktürk görevlilerinin sonradan ulaştığı donör, donör olmaktan vazgeçtiğini söylüyor. Tüm ikna çabalarına karşın donör, kök hücre nakil ameliyatından vazgeçerek Cem’i yarı yolda bırakıyor.

Cem ise bu süreçte nakil öncesi ağır bir ilaçla kemoterapi alıyor. Ancak hem artık vücudunun bu ilaçları kaldıramaması hem de gereken naklin son dakika iptal edilmesi sebebiyle hayatını kaybediyor. Bu olay kamuoyunda büyük tartışmalara yol açarak, bir kez daha elleri vicdanlara götürdü!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Üniversite Hastanesinde Cinsel İçerikli Video Skandalı!

Üniversite Hastanesinde Cinsel İçerikli Video Skandalı!

Sponsorlu bağlantılar