21 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Siyaset Belediye Başkanları ve Milletvekilleri AK Parti'ye Katılma Kararı Aldı! Siyasette Beklenen Oldu!

Belediye Başkanları ve Milletvekilleri AK Parti'ye Katılma Kararı Aldı! Siyasette Beklenen Oldu!

Kapalı kapılar arkasında uzun zamandır konuşulanlar gerçekleşti. 15 belediye başkanı ve 2 milletvekili, AK Parti’ye katılma kararı aldı. Yaşanan değişim ile siyasetteki kartlar adeta yeniden karıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Belediye Başkanları ve Milletvekilleri AK Parti'ye Katılma Kararı Aldı! Siyasette Beklenen Oldu!

AK Parti’nin yarın 23.yılını kutlayacağı açıklandı. Kutlamalar öncesinde “partiye katılımlar olacaklar” dedikodusunu herkes tarafından dile getirmeye başladı. Bu iddialara karşı nihayet resmi bir açıklama geldi.

Hamza Dağ; “Partimize 2 milletvekili ve 15 belediye başkanı katılımı var. Bazı görüşmeler devam ediyor. Yeni gelişmeler meydana gelebilir” şeklinde beyanat verdi.

Bir süre önce Gelecek Partisi’nin önemli isimlerinden Selim Temurci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşmenin ardından bazı isimler, Temurci’nin AKP’ye geçeceği iddia etti. Ancak bu iddiayı, yetkililer yalanladı. Parti yetkilileri, görüşmeden Ahmet Davutoğlu’nun haberi olduğunu dile getirdi.

AK Parti’ye katılacak isimler henüz resmi olarak açıklanmadı. Siyaset uzmanları, Gelecek ve Yeniden Refah partilerinden katılımlar olacağını belirtti.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bülent Ecevit'in Mirası Suudi Yatırımcıların Hedefi Oldu

Bülent Ecevit'in Mirası Suudi Yatırımcıların Hedefi Oldu

Sponsorlu bağlantılar