16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e Girebiliriz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e Girebiliriz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail’e girebiliriz. Karabağ'ı işgal ettiğimiz gibi, Libya'ya girdiğimiz gibi onlara da aynısını yapabiliriz!"

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e Girebiliriz!

Yabancı basın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘İsrail’ açıklamasını ‘Tehditlerini artırdı’ başlığıyla manşetlere taşıdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerekirse Türk ordusunun Karabağ’a ve Libya’ya girdiği gibi İsrail’i de işgal edebileceğini söyledi. Bu açıklamalar, dünyada geniş yankı uyandırdı.

“İsrail’i İşgal Edebiliriz”

AK Parti toplantısında konuşan Erdoğan, "İsrail'in Filistin'e karşı bu eylemleri gerçekleştirememesi için çok güçlü olmalıyız. Karabağ'a girdiğimiz gibi, Libya'ya girdiğimiz gibi, onlara da aynısını yapabiliriz. Yapamayacağımız hiçbir şey yok. Sadece güçlü olmamız gerekiyor" açıklamalarında bulundu.

Erdoğan, davetini geri çeviren Filistin lideri Mahmud Abbas'tan özür beklediğini de sözlerine ekledi. "Bugün İsrail'e karşı konuşursak, onlarla tüm ticareti durdurduysak, onlarla ilişkilerimizi kestiysek. Birisi, ifademi mazur görün, küstah bir kişi Mahmud Abbas'ın meclisimizde konuşmasına izin verilmesi gerektiğini söylüyor. Bu kim? Görünüşe göre onun da kafasında bir sorun var" diyerek dış sesleri eleştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Morten Frendrup Transferi İçin Çalışmalara Başladı

Galatasaray Morten Frendrup Transferi İçin Çalışmalara Başladı

Sponsorlu bağlantılar