08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emeklilere Müjde: Tüm Sorunların Farkındayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emeklilere Müjde: Tüm Sorunların Farkındayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Emeklileri müjdeyi verdi. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emeklilere Müjde: Tüm Sorunların Farkındayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Emekli maaşlarına zam tartışmaları hakkında konuşan Erdoğan, "2024 yılında emekli maaşlarında yüzde 78 ila 86 oranında artışa gitmiş durumdayız. Yaptığımız bu artış, enflasyon beklentisinin oldukça üzerindedir" dedi. 

Kimse Bize Merhamet Dersi Vermeye Kalkmasın

Borcu olan belediyelerin borçlarının bakanlık tarafından tahsil edileceğini de belirtti. Sokak hayvanları düzenlemesi konusuna da değinerek, "Hayvanlar konusunda kimse bize merhamet dersi vermeye kalkışmasın" ifadelerini kullandı. 

Meclis'in tatile girmeden önce bu konunun Genel Kurul'a sunulacağını ve sokakları güvenli hale getireceklerini vurguladı. Erdoğan, Batı Trakya ve Kıbrıs Türk halklarının hakları konusunda da açıklamalar yaparak, Türkiye'nin bu konularda desteklerini sürdüreceğini belirtti. 

Ekonomik konulara da değinen Erdoğan, enflasyonun düşeceğini ve ekonominin doğru yolda olduğunu ifade etti. Muhalefetin yurtdışında Türkiye'yi şikayet eden siyasetini eleştiren Cumhurbaşkanı, dürüst siyasetin önemine vurgu yaptı. 

Belediyelerin borçlarının tahsil edilmesine yönelik adımlar atılacağını açıkladı. Erdoğan, emeklilerin yaşam kalitesini artırmak için çalışmaların devam edeceğini belirtti. Sokak hayvanları düzenlemesi konusunda kararlı olduklarını yineledi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Hakkında Flaş Yolsuzluk İddiası!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Hakkında Flaş Yolsuzluk İddiası!

Sponsorlu bağlantılar