08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Siyaset Cumhurbaşkanı'ndan 15 Temmuz Açıklaması: Darbeye Tiyatro Diyenleri Affetmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı'ndan 15 Temmuz Açıklaması: Darbeye Tiyatro Diyenleri Affetmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı'ndan 15 Temmuz açıklaması geldi. Darbeye tiyatro diyenleri affetmeyeceğini belirten Erdoğan'ın açıklamaları haberimizde...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı'ndan 15 Temmuz Açıklaması: Darbeye Tiyatro Diyenleri Affetmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nı ziyareti sonrası önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde şehitleri anan Erdoğan, vatan için canını feda eden kahramanlara Allah'tan rahmet diledi. Darbe gecesi çağrı beklemeden meydanlara koşan vatandaşlara da teşekkür etti. 

Erdoğan, 15 Temmuz gecesinin milletin iradesinin şaha kalktığı, gerçek bir kahramanlık hikayesinin yazıldığı bir gece olduğunu belirtti. Hain darbe girişiminde 34 vatan evladının şehit olduğundan bahsetti. 

Darbecilerin kalleş yüzünün, işledikleri cinayetlerin unutulmayacağını ifadelerine ekledi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde darbecilere karşı verilen mücadelenin destansı olduğunu vurgulayan Başkan, şehitlerin anılarını yaşatacaklarını belirtti. Milletin istiklaline ve iradesine pranga vurmak isteyen her oyunu bozduğunu söyledi. 

Bundan sonra da bozacağını ifade etti. Erdoğan, darbe girişimine "tiyatro" diyenleri eleştirerek, 15 Temmuz'a oyun diyenleri, tiyatro diyenleri, utanmadan danışıklı dövüş diyenleri kıyamete kadar affetmeyeceklerini de bildirdi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çinli Otomobil Devi Türkiye'deki Tüm İşlemlerini Durdurdu!

Çinli Otomobil Devi Türkiye'deki Tüm İşlemlerini Durdurdu!

Sponsorlu bağlantılar