16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Siyaset Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş Arasında 'Cumhurbaşkanı Adaylığı' Çekişmesi!

Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş Arasında 'Cumhurbaşkanı Adaylığı' Çekişmesi!

CHP’de “Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?” tartışmaları sürerken, İmamoğlu ile Yavaş arasında önemli bir kriz çıktığı iddia edildi. İşte, CHP cephesindeki flaş gelişmenin ayrıntıları!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş Arasında 'Cumhurbaşkanı Adaylığı' Çekişmesi!

Bir süredir ortada dolaşan "Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı, Mansur Yavaş yardımcısı olacak" söylentisi CHP'de dengeleri altüst etti. Mansur Yavaş, bu iddiaları yalanlarken, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi ise bu fikrin Ekrem İmamoğlu cephesinden çıktığını iddia etti. 

Mansur Yavaş’a Operasyon Çekildi

Selvi bir yazısında, "Mansur Yavaş'a operasyon çekildi. Ekrem İmamoğlu tarafından. Sayın Yavaş, cumhurbaşkanı adayı olmakta kararlı. CHP kendisini aday göstermezse yeterli miktarda imza toplayıp adaylığını koyacak. Ayrıca, Mansur Yavaş İYİ Parti'den de aday gösterilip merkez sağ-milliyetçi kesime hitap edebilir. En büyük cumhurbaşkanı adaylarından biri olan Yavaş'ı, İmamoğlu'nun yardımcısı olarak göstermek, onu yarıştan düşürmek demek" ifadelerini kullandı.

Abdulkadir Selvi, Mansur Yavaş'ın ağzından konuşarak, Ekrem İmamoğlu'nu topa tuttu. Yavaş'ın bundan sonra adaylık çalışmalarını hızlandırıp, İmamoğlu ile arasına mesafe koyacağını belirten Hürriyet yazarı, "Cin şişeden çıktı bir kere" diyerek durumu özetledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emre Mor'un Talipleri Artıyor: Süper Lig Ekibi de Devrede!

Emre Mor'un Talipleri Artıyor: Süper Lig Ekibi de Devrede!

Sponsorlu bağlantılar