16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Siyaset Erdoğan’a Saddam’ı Hatırlatan İsrail Dışişleri Bakanı Katz’a Bahçeli’den Jet Yanıt: Hesap Vereceği Günler Uzak Değildir

Erdoğan’a Saddam’ı Hatırlatan İsrail Dışişleri Bakanı Katz’a Bahçeli’den Jet Yanıt: Hesap Vereceği Günler Uzak Değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İsrail’e gireriz” açıklamasına İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın “Saddam Hüseyin” hatırlatması gündem yarattı. MHP lideri Bahçeli’den Katz’a yanıt gecikmedi!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan’a Saddam’ı Hatırlatan İsrail Dışişleri Bakanı Katz’a Bahçeli’den Jet Yanıt: Hesap Vereceği Günler Uzak Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Nasıl Karabağ'a Libya'ya gittiysek oraya da gideriz" sözlerinin ardından, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'dan hadsiz bir açıklama geldi. Irak'ın idam edilen eski lideri Saddam Hüseyin'i hatırlatan Katz, "Erdoğan'ın sonu da Saddam Hüseyin gibi olacak. Onun izinden gidip İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor." dedi.

“Hitler’in Sonu Nasıl Olduysa…”

Dışişleri Bakanlığı, Israel Katz'ın hadsiz açıklamasına karşı sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı: 

"Soykırımcı Hitler'in sonu nasıl olduysa, Netanyahu'nun da sonu aynı olacak. Filistinlileri yok etmeye çalışanlar da Naziler gibi hesap verecek. Filistinlileri yok edemeyeceksiniz."

Bakanlık üyeleri ve AK Parti üyelerinden de Katz'ı eleştiren açıklamalar geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit eden Katz'a en ağır yanıt ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi.

“Hesap Vereceği Günler Uzak Değildir”

"İsrail Dışişleri Bakanı'nın panikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırması suçluluk psikolojisinin tezahürüdür" diyen Bahçeli, Katz'ın sözlerini nefretle kınadığını belirtti.

Bahçeli, sözlerine şu şekilde devam etti: “İsrail Başbakanı ile hükümetinin hangi kanlı ve karanlık izleri takip ettiğini tüm dünya görmektedir. 40 bine yakın masumu katleden İsrail yönetiminin hesap vereceği günler uzak değildir. Bu durum sadece sabır ve zaman meselesidir.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
PKK/KCK Üyesi 2 Kadın Terörist Kuzey Irak'ta Etkisiz Hale Getirildi

PKK/KCK Üyesi 2 Kadın Terörist Kuzey Irak'ta Etkisiz Hale Getirildi

Sponsorlu bağlantılar