16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Siyaset Fatih Altaylı'dan Tuncay Özkan Yorumu: AKP'ye Hayat Öpücüğü Mü Vermek İstedi?

Fatih Altaylı'dan Tuncay Özkan Yorumu: AKP'ye Hayat Öpücüğü Mü Vermek İstedi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren CHP'li milletvekili Tuncay Özkan'a dava açıldı. Fatih Altaylı ise Özkan'ın tutumunu ilginç sözlerle yorumladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fatih Altaylı'dan Tuncay Özkan Yorumu: AKP'ye Hayat Öpücüğü Mü Vermek İstedi?

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bitlis'teki konuşmalarını sert sözlerle eleştirmiş, Erdoğan'a "Saray'ın züppesi" demişti. Tuncay Özkan'ın bu tutumu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından "Kabul edilemez" olarak yorumlanmıştı. Ve Özkan hakkında soruşturma başlatılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Özkan'a dava açtı.

Fatih Altaylı'dan Yorum Geldi: AKP'ye Hayat Öpücüğü

Gazeteci Fatih Altaylı, uzun zamandır sessiz kalan Tuncay Özkan'ın bu eleştirisinin "AKP'yi konsolide etmek ve AKP'nin eline bahane vermek" amacıyla yapıldığını belirtti. Altaylı'ya göre Özkan'ın amacı CHP'yi korumak değil. Özkan'ın başka bir amacının olabileceğini düşünen Altaylı, "Acaba AKP’ye bir tür hayat öpücüğü mü vermek istedi" diye sordu.

CHP'de genel başkan değişiminden bu yana sessizliğini koruyan Tuncay Özkan'ın şimdi neden bu denli yüksek bir tondan konuştuğunu sorgulayan Fatih Altaylı'ya göre, Özkan'ın amacı, "Nasıl muhalefet olunur"u İmamoğlu ve Özel'e gösterme şekliydi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya’da 11 Eylül’ü Anımsatan Görüntüler! 37 Katlı Binaya Saldırı!

Rusya’da 11 Eylül’ü Anımsatan Görüntüler! 37 Katlı Binaya Saldırı!

Sponsorlu bağlantılar