08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Siyaset Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Özgür Özel’e Erdoğan Göndermesi: Elini Sıkmayacağım

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Özgür Özel’e Erdoğan Göndermesi: Elini Sıkmayacağım

Eski CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’deki bir panelde açıklamalarda bulunuyor. Açıklamasında Özgür Özel’e göndermelerde bulunan Kılıçdaroğlu dikkat çeken konuşmalar yapıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Özgür Özel’e Erdoğan Göndermesi: Elini Sıkmayacağım

Özgür Özel, daha önce Kılıçdaroğlu için Erdoğan’ın elini sıkmıyor, bayramlaşmıyor, göz göze gelmiyor şeklinde açıklamalar yaptı. 

Bunu doğru bulmadığını söyleyen Özgür Özel, Erdoğan'a ilk adımı bu yüzden attığını belirtti. Başkanlığa gelir gelmez Erdoğan ile görüşen CHP başkanı Özel, eski başkan Kılıçdaroğlu’nun davranışlarını eleştirdi. 

CHP’nin eski başkanı da bu konuda cevap veriyor. 

Elini Sıkmadım, Sıkmayacağım! 

Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel’in açıklamasına karşılık sert tepkilerde bulunuyor. Recep Tayyip Erdoğan’ın elini sıkmama sebeplerine değiniyor. Açıklaması şu şekilde gerçekleşiyor: 

Siz susmayın konuşabilin diye onun elini sıkmıyorum. Halkımıza s*rtük, çapulcu dedi diye sıkmıyorum. Partime ve kendinden olmayan seçmene terörist dediği için elini sıkmıyorum. 

Vatandaşlığımızı üç paraya sattığı için milletin parasına el uzattığı için el sıkmıyorum. Gezide hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz ve Berkin Elvan için elini sıkmıyorum ve yüzüne bakmıyorum. Gazeteciler, öğrenciler, akademisyenlerin hakkını aramak için onun elini sıkmadım ve sıkmayacağım.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
3 Yaşındaki Çocuk Elektrik Akımına Kapıldı

3 Yaşındaki Çocuk Elektrik Akımına Kapıldı

Sponsorlu bağlantılar