19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Siyaset Mansur Yavaş'a Kumpas Mı Kuruldu? Ünlü Gazeteciden Flaş İddia!

Mansur Yavaş'a Kumpas Mı Kuruldu? Ünlü Gazeteciden Flaş İddia!

CHP Kurultayı sırasında konuşma kriziyle gündeme gelen Mansur Yavaş'a parti içerisinde bir kumpas mı kuruldu? İşte, ünlü gazeteciden flaş iddia!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mansur Yavaş'a Kumpas Mı Kuruldu? Ünlü Gazeteciden Flaş İddia!

Geçtiğimiz gün CHP 20. Olağanüstü Kurultayı'nda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kendisine kurultaydan yalnızca bir saat önce konuşma yapılacağının bildirilmesine karşı sitem etmişti. Kurultay'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasının ardından söz alan Yavaş'ın, "Kasıt aramıyorum ancak eğer bir partide iki belediye başkanı da konuşturuluyorsa, aylardır yapılan fitne ateşine odun atmış olduk" sözleri gündem olmuştu.

Yavaş'a Kumpas Mı Kuruldu?

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, İmamoğlu'na Kurultay'da konuşması için 3 gün süre verildiğini, konuşma metninin hazırlandığını, Mansur Yavaş'a ise sadece 1 saat öncesinde haber verildiğini hatırlattı.

Selvi, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olarak iki isim arasındaki farkı göstermek daha doğrusu birini yetersiz göstermek adına, Mansur Yavaş'a bir çeşit kumpas kurulduğu ihtimali üzerinde durdu. "'Fitne ateşi' diyen Yavaş, asıl kendisi kumpasa kurban gitti" diyen Abdulkadir Selvi, "On puanlık uzmanlık sorusu: Fitneci kim?" sorusuyla kendi düşüncelerini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alboranın Sert Kışı Dizisinde Ozan Akbaba'nın Partneri Sinem Ünsal Oldu

Alboranın Sert Kışı Dizisinde Ozan Akbaba'nın Partneri Sinem Ünsal Oldu

Sponsorlu bağlantılar