16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Siyaset MHP'li Semih Yalçın'dan Özgür Özel'in 'Erken Seçim' Çağrısına Yanıt: "Tribünlere Oynamak Yerine..."

MHP'li Semih Yalçın'dan Özgür Özel'in 'Erken Seçim' Çağrısına Yanıt: "Tribünlere Oynamak Yerine..."

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, CHP lideri Özgür Özel'in 'erken seçim' çağrılarına yanıt verdi. "Tribünlere oynamak yerine..."

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Semih Yalçın'dan Özgür Özel'in 'Erken Seçim' Çağrısına Yanıt: "Tribünlere Oynamak Yerine..."

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin öne çekilmesi gerektiğini her mitinginde, basın açıklamasında ve röportajda belirtiyor. Özel'in 'erken seçim' çağrılarına MHP cephesinden yanıt geldi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, partisinin yeni dönemde hayata geçireceği siyasi faaliyetleri açıkladı. Yalçın, yazılı açıklamasında "21. asrın Türkiye yüzyılı olması için çabalayan herkese ağır görevler düşmektedir. Coğrafyamızın barışa, yeryüzünün selamete erişmesini diliyoruz. TBMM'nin Ekim ayında açılmasıyla beraber, tüm bu konular gündeme gelecektir. Türkiye için tüm varlığını adayan siyasi partiler için büyük bir imtihan dönemi başlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Tribünlere Oynamak Yerine...

MHP'li Yalçın, Özel'in 'erken seçim' çağrılarına ilişkin ise şunları söyledi:

"Özellikle muhalefetteki partilerin, tribünlere oynamak ve erkenden erken seçim rüyaları görmek yerine, Türkiye’nin önündeki iç ve dış engellerin aşılmasına ne derece katkı sağlayacakları önem arz etmektedir. MHP; Türkiye’nin hızını kesmek üzere yoluna düşürülen suni heyelan taşlarını temizlemek için üzerine düşen görevi, yeni dönemde de olanca gücü ve samimiyetiyle yerine getirme gayretinde olacaktır."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara’da Bir Köpeği Katleden Kişi Tutuklandı

Ankara’da Bir Köpeği Katleden Kişi Tutuklandı

Sponsorlu bağlantılar