29 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Siyaset Mustafa Destici'den Ümit Özdağ'a Sert Yanıt: "Özdağ Türk Bile Değil, Dedesinin Kabri Nerede?"

Mustafa Destici'den Ümit Özdağ'a Sert Yanıt: "Özdağ Türk Bile Değil, Dedesinin Kabri Nerede?"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki 'Türklük' ve 'Milliyetçilik' çekişmesi büyüdü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mustafa Destici'den Ümit Özdağ'a Sert Yanıt: "Özdağ Türk Bile Değil, Dedesinin Kabri Nerede?"

"BBP milliyetçi bir parti değil" diyen Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a Destici'den sert bir yanıt geldi. Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Özdağ'a, "Özdağ, milliyetçi değildir. Milliyetçiliği bırakın Türk bile değildir. Nereden geldiği çok açık ve net değildir. Türklüğü bile tartışmalı bir kişinin bizim için bunu söylemek haddine değildir. Benim köyüm Selçuklu köyü, Ankara'ya 100 kilometre, yedi ceddimin kabri orada. Ben Türk oğlu Türk'üm. Kendisi bırakın dedesinin dedesini, dedesinin kabrini gösterebiliyor mu?" şeklinde bir yanıt verdi.

“Ümit Özdağ Türk Bile Değil…”

Özdağ'ın kökenini sorgulayan Destici, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Burada neofaşist bir yaklaşımla ülkeyi birbirine düşürme vazifesi görmektedir. Böyle 3-5 adam var. Görevliler, görevlerini ifa ediyorlar. Hangi dönemde neyi konuşmaları gerekiyorsa onu konuşuyorlar. Hangi vazife veriliyorsa onu yapıyorlar."

Ümit Özdağ'ın babasından ötürü milliyetçilik payesi aldığını belirten Destici, "Ama babasının da 1970'ten sonra ne MHP ne de Alparslan Türkeş ile bir ilişkisi kalmamıştır. Türk Milleti'nde bir karşılığı yoktur. Son yerel seçimde bir belde bile kazanamadı. Aklı başında hiçbir milliyetçi onunla görüşmüyor. Biz Türk-İslam ülkücüleriyiz. Bizim için 12 Eylül'den önce kanımız aksa da zafer İslam'ındır. Ümit Özdağ bunu söyleyebilir mi?" diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bebeklerini Alkol ve Bin Dolar Karşılığında Satarken Yakalandılar!

Bebeklerini Alkol ve Bin Dolar Karşılığında Satarken Yakalandılar!