08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Siyaset Ömer Çelik'ten YRP'li Aydal'a Sert Tepki! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Eleştirmişti

Ömer Çelik'ten YRP'li Aydal'a Sert Tepki! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Eleştirmişti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik açıklamaları hakkında konuştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ömer Çelik'ten YRP'li Aydal'a Sert Tepki! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Eleştirmişti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeniden Refah Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik açıklamaları hakkında konuştu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal, bundan bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında "Erdoğan anayasayı değiştirmezse bir başka ülkeye gider, Amerika'ya gider" şeklinde konuşmuştu.

“Çirkin, Şuursuz, Saygısız…”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Aydal'ın bu yaklaşımını sert sözlerle kınadı. Çelik, Aydal'ın Erdoğan hakkındaki yorumunu 'çirkin, şuursuz ve saygısız' olarak nitelendirdi.

Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasında yaşanan bu son gerilim, iki tarafın bir araya gelme ihtimalini biraz daha azalttı.

Ömer Çelik, "Aydal'ın Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik kullandığı saygısız ifadeler, haddini aşmaktadır. Bu söylemler çirkinliğin dışa vurumudur. Bu iftiralarla çok mücadele ettik, bundan böyle de siyasi ve hukuki olarak karşılık vereceğiz" diye konuştu.

Çelik, "Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan, terörle mücadelede koyduğu cesur duruşuyla tüm dünya tarafından takdir edilmektedir" sözleriyle düşüncelerini pekiştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekliler Merak Ediyor: Zamlı Emekli Maaşı Bu Ay Alınabilecek mi?

Emekliler Merak Ediyor: Zamlı Emekli Maaşı Bu Ay Alınabilecek mi?

Sponsorlu bağlantılar