16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Siyaset Özel Erken Seçim İçin Kasım 2025 Tarihine İşaret Etti

Özel Erken Seçim İçin Kasım 2025 Tarihine İşaret Etti

CHP lideri Özgür Özel ‘erken seçim’ çağrısını yineledi ve Kasım 2025 tarihine işaret etti. İşte, Özel’in o açıklamaları!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özel Erken Seçim İçin Kasım 2025 Tarihine İşaret Etti

CHP olağanüstü kongresinde konuşan Genel Başkan Özgür Özel, en geç Kasım 2025'te erken seçim çağrısında bulundu.

Özel Erken Seçim İçin Tarih Verdi

“Gelecek Kasım, Erdoğan'ın beş yıllık döneminin orta noktası ve tekrar aday olma şansının son günü. Cesaretiniz varsa seçimleri o zaman yapın. CHP hazır" ifadelerini kullanan Özgür Özel, artan yoksulluk nedeniyle halkın değişime olan talebinin arttığını belirtti.

“Herkes iktidarda olmayı hak ettiğimiz konusunda hemfikir ve bu değişim için seçimlerin mümkün olan en kısa sürede yapılması gerekiyor. Asgari ücretlilerin, çiftçilerin, küçük işletme sahiplerinin, işsiz öğretmenlerin ve toplumun tüm kesimlerinin erken seçim istemesi doğaldır” diyen Özel, konuşmasına şu sözlerle devam etti.

Sıradan vatandaşların mücadelelerine dikkat çeken Özel: “Bu ülke gerçek sorunlarla karşı karşıya. Emekliler, işçiler, esnaf, çiftçiler ve emekçiler çözüm bekliyor. Geçim kaynağı yoksa seçim yapılmalı” ifadelerini kullandı.

Halk Erken Seçim İstiyor

Seçimlere yönelik kamuoyu talebinin arttığını belirten Özel, anket verilerine atıfta bulundu: “Geçtiğimiz seçimden hemen sonra yaklaşık %25 olan erken seçim beklentisi, dün ve bir önceki gün açıklanan iki saygın anket kuruluşunun sonuçlarına göre artık %50’yi aştı. Halk CHP’nin iktidara gelmesini istiyor. Halk artık CHP’nin liderlik etmesini bekliyor.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da Orman Yangınına Karadan Müdahale Devam Ediyor

Muğla'da Orman Yangınına Karadan Müdahale Devam Ediyor

Sponsorlu bağlantılar