Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Siyaset Süleyman Soylu ve Devlet Bahçeli Arasında El Öpme Krizi: İzin Vermedi!

Süleyman Soylu ve Devlet Bahçeli Arasında El Öpme Krizi: İzin Vermedi!

Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öpmeye çalışınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Süleyman Soylu ve Devlet Bahçeli Arasında El Öpme Krizi: İzin Vermedi!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yeni yasama yılı açılışının ardından makam aracına binen MHP lideri Devlet Bahçeli, bu sırada yanına gelen isimlerle tek tek tokalaştı. Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun Bahçeli'nin elini öpmek istediği anlarda, Bahçeli'nin takındığı tavır ise dikkatlerden kaçmadı.

İzin Vermedi

"Efendim Allah sağlık versin" diyerek Bahçeli'ye seslenen Soylu, MHP liderinin elini öpmek için hamlede bulundu. Ancak bu sırada Bahçeli, "Estağfurullah" diyerek elini öptürmedi. Devlet Bahçeli'nin nezaketle reddettiği bu talep, birçok kişi tarafından farklı yorumlandı.

Devlet Bahçeli'nin alandan ayrılmasının ardından, Süleyman Soylu bu kez MHP'li TBMM Başkanvekili Celal Adan'ın yanına giderek, "Celal bey, bir daha seninle düğüne müğüne gitmek yok. Feti abiye de söyledim" dedi. Soylu'nun esprisine gülerek karşılık veren Feti Yıldız, başka bir yorumda bulunmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kızılcık Şerbeti'nden Yeni Diziye Transfer Olmuştu: Müjde Uzman İmaj Değiştirdi

Kızılcık Şerbeti'nden Yeni Diziye Transfer Olmuştu: Müjde Uzman İmaj Değiştirdi