17 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Adrien Rabiot Yol Ayrımında: Galatasaray mı, Fenerbahçe mi?

Adrien Rabiot Yol Ayrımında: Galatasaray mı, Fenerbahçe mi?

Juventus’tan ayrılan Adrien Rabiot için iki seçenek kaldı: Peki, yıldız futbolcu Galatasaray’a mı gelecek, yoksa Fenerbahçe’ye mi? İşte, Süper Lig’de sıcak transfer gelişmesi!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adrien Rabiot Yol Ayrımında: Galatasaray mı, Fenerbahçe mi?

Trendyol Süper Lig’in ezeli rakipleri, Türkiye’de yaz transfer döneminin 13 Eylül’de kapanmasına bir gün kala sıcak bir gelişme yaşıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe, yıldız futbolcu için harekete geçmekle kalmadı, adeta zamanla yarışıyor.

Juventus ile sözleşmesi sona eren Adrien Rabiot için de geri sayım başladı. 29 yaşındaki Fransız orta saha, yüksek miktarda maaş beklentisi nedeniyle Avrupa'nın önde gelen 5 kulübüyle anlaşmaya varamadı.

Bayern Münih, Milan, Arsenal, Aston Villa, Manchester United, Tottenham, Barcelona ve Newcastle United gibi dev kulüplerle görüşen Adrien Rabiot'un Türkiye'den gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenildi.

Rabiot'un Seçimi Ne Olacak?

Süper Lig'den Galatasaray ve Fenerbahçe, Rabiot için tekliflerini sundu. Tecrübeli futbolcunun önümüzdeki saatlerde kararının netleşeceği bilgisi geldi. Malum, Türkiye'de transfer dönemi yarın sona eriyor. Fenerbahçe de Galatasaray da bu sebeple Rabiot'u yarına kadar ikna etmek zorunda.

Bu arada, Fransız milli futbolcunun haftalık 220 bin sterlin maaş talep ettiği öğrenildi. Birçok kulüp bu rakamı yüksek bulurken, Süper Lig ekipleri pazarlıklarını sürdürüyor.

PSG ve Juventus gibi takımlarda forma giyen Rabiot'un güncel piyasa değeri ise 35 milyon Euro.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tekirdağ’da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebek Yoğun Bakımda!

Tekirdağ’da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebek Yoğun Bakımda!

Sponsorlu bağlantılar