28 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
www.haber.com Spor Ancelotti Kararını Verdi: Mbappe'nin Yokluğunda Arda Güler Sahnede Olacak

Ancelotti Kararını Verdi: Mbappe'nin Yokluğunda Arda Güler Sahnede Olacak

Real Madrid, La Liga'da bu hafta Atletico Madrid deplasmanına çıkacak. Teknik Direktör Ancelotti, Kylian Mbappe'nin yokluğunda milli futbolcu Arda Güler'e ilk 11'de şans vermeyi düşünüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ancelotti Kararını Verdi: Mbappe'nin Yokluğunda Arda Güler Sahnede Olacak

Başarılı futboluyla genç yaşına rağmen dünya çapında büyük bir şöhret kazanan milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid takımıyla güzel bir kariyer elde etti. Real Madrid’in Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de sık sık Güler’in yeteneklerinden bahsediyor. Takımın bu seneki flaş transferlerinden Kylian Mbappe sakatlığı sebebiyle bu hafta forma giyemeyecek.

Ancelotti, yıldız oyuncunun boşluğunu Arda Güler ile doldurmayı düşünüyor.

Arda Güler, Mbappe’nin Yokluğunda Sahnede Olacak

La Liga'nın 8. haftasında Atletico Madrid gibi zorlu bir rakip karşısında deplasmana çıkmaya hazırlanan Real Madrid, 3 hafta sahalardan uzak kalacak olan Mbappe'nin Atletico maçına çıkamayacağı için yeni bir ilk 11 belirledi.

İspanyol basınında yer alan habere göre, Ancelotti'nin forvet hattında Mbappe yerine Endrick'e şans vermesi bekleniyor. Çift forvet sisteminde diğer yıldız isim ise Rodrygo olacak.

Milli futbolcumuz Arda Güler ise bu iki ismin arkasında yer alacak. 

Başkent ekibinin bir diğer senaryosunda ise Jude Bellingham ileri uçta oynayacak. Bu senaryoda Arda Güler, Tchouameni ve Valverde'nin yanında 3. orta saha olarak çıkabilir.

Bu sezon Real Madrid formasıyla 8 maça çıkan Güler, bu karşılaşmalarda henüz gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
La Casa De Papel’in Berlin’i Pedro Alonso İstanbul’da Görüldü! Pedro Alonso Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Projelerde Rol Aldı?

La Casa De Papel’in Berlin’i Pedro Alonso İstanbul’da Görüldü! Pedro Alonso Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Projelerde Rol Aldı?

Sponsorlu bağlantılar