HABER.COM
Haber.com Spor Arda Güler’in Real Madrid Macerası Sona mı Eriyor? Ancelotti’den Kesin Karar

Arda Güler’in Real Madrid Macerası Sona mı Eriyor? Ancelotti’den Kesin Karar

Real Madrid’e büyük umutlarla transfer edilen Arda Güler, kulüpte aradığı forma şansını bulamıyor. Milli oyuncunun yaşadığı mutsuzluk ve teknik direktör Carlo Ancelotti’nin son kararı sonrası Arda Güler’in Real Madrid’deki geleceği belirsizleşti. Ancelotti, kadroda derin değişiklik yapmayacağını belirtirken, Arda’ya ilk 11 kapısını kapattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arda Güler’in Real Madrid Macerası Sona mı Eriyor? Ancelotti’den Kesin Karar

Ancelotti'den İlk 11’e Kapılar Kapandı

Sezon başında yüksek beklentilerle Real Madrid’e katılan Arda Güler, teknik direktör Ancelotti'nin rotasyon tercihleri nedeniyle ilk 11'de şans bulmakta zorlanıyor. Ancelotti, kısa vadede kadroda radikal değişiklikler yapmayı düşünmediğini ifade etti ve bu durum Arda’nın forma giyme ihtimalini oldukça azalttı.

Eksiklere Rağmen Süre Alamaması Dikkat Çekti

Celta Vigo deplasmanında birçok eksik olmasına rağmen Arda’nın yine de sahaya çıkamaması tepkilere neden oldu. 1,5 aydır top oynamayan Dani Ceballos'un sakatlıktan döner dönmez oyuna alınması, Arda Güler için işlerin daha da zorlaştığının bir göstergesi oldu.

Arda Güler Ayrılabilir mi?

Mundo Deportivo'ya göre, Real Madrid önümüzdeki süreçte dört kritik maça çıkacak ve Arda’nın bu maçlarda süre alması beklenmiyor. Bu durumun, genç oyuncunun kulüpten ayrılma kararını tetikleyebileceği ifade ediliyor. Kulüpte devamlı olarak yedek kulübesinde kalan Arda Güler’in mutsuzluğu ve forma şansı bulamaması, olası bir ayrılığı gündeme getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
28 Ekim Tatil Mi 2024? 28 Ekim'de Okullar Var Mı? Kamu ve Özel Sektör Kurumları Yarım Gün Mü?

28 Ekim Tatil Mi 2024? 28 Ekim'de Okullar Var Mı? Kamu ve Özel Sektör Kurumları Yarım Gün Mü?