16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Barış Alper’in Peşinde Premier Lig Devi Var! Transfer Olursa Galatasaray Kasası Dolup Taşacak!

Barış Alper’in Peşinde Premier Lig Devi Var! Transfer Olursa Galatasaray Kasası Dolup Taşacak!

Galatasaray ilk hazırlık maçını yapıp yeni sezona hazırlıklarını sürdürüyor. Transfer sezonu da bir taraftan devam ederken Barış Alper’in peşinde Premier Lig devi var! İşte transfer detayları.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Barış Alper’in Peşinde Premier Lig Devi Var! Transfer Olursa Galatasaray Kasası Dolup Taşacak!

Milli aranın bitmesiyle birlikte futbolcular tatile oradan da kamplara katılmaya devam ediyor. Barış Alper belki de milli takımda en çok dikkat çeken isimlerden birisi oldu. 

Hızlı deparları, defansa yarattığı zorluk ve defansa katkılarıyla dikkat çeken Alper, birçok takımı da peşine taktı! Premier devi kendisi için ciddi düşünüyor. 

Arsenal Barış Alper Konusunda Ciddi! 

Avrupa Şampiyonası’ndaki performansıyla tam not alan Alper, Premier Lig taliplerini bekliyor. Aynı ligden tam üç takım Alper’i transfer etmek istiyor! 

İngiliz basının açıklamasına göre Liverpool, Arsenal ve Newcastle United Barış Alper transferini gerçekleştirmek istiyor. Habere göre Galatasaray Barış Alper için tam 25 milyon Euro istiyor! 

İngiliz Talipleri de Var 

Sadece Arsenal değil, İngiliz takımlarından da kendisi için transfer adımı atılıyor. Bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde karşı karşıya geldiği Manchester United başta yer alıyor. Tottenham, Brighton ve Bournemouth diğer takımlar arasında bulunuyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Masterchef Ana Kadroya Dahil Olan İlk İsim Belli Oldu!

Masterchef Ana Kadroya Dahil Olan İlk İsim Belli Oldu!

Sponsorlu bağlantılar