16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Beşiktaş Lugano Maçı Öncesi Teknik Direktör Açıklamaları

Beşiktaş Lugano Maçı Öncesi Teknik Direktör Açıklamaları

UEFA Avrupa Ligi Play Off rövanş maçı öncesi Beşiktaş’ın rakibi Lugano’nun teknik direktörü Mattia Croci-Torti, önemli açıklamalarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Lugano Maçı Öncesi Teknik Direktör Açıklamaları

Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen temsilcimiz Beşiktaş, bugün yaptığı antrenmanla 29 Ağustos Perşembe akşamı Tüpraş Stadı'nda oynanacak play off rövanş maçına hazırlıklarını sürdürdü. İlk maçta deplasmanda 3-3'lük beraberlik alan Beşiktaş, bu sene Süper Lig'de olduğu gibi Avrupa kupalarında da iddiasını sürdürüyor.

Öte yandan, yarınki Beşiktaş Lugano maçı öncesi rakip takımın teknik direktörü Mattia Croci-Torti, Beşiktaş ile alakalı gözlemlerini açıkladığı bir basın toplantısına katıldı.

Beşiktaş Mental Olarak Daha İyi

Croci-Torti, "Geçen sene burada galip geldik. Bunu unutmamak gerek" diyerek iddiasını korurken, 2 oyuncularının eksik olmasına karşın deplasmanda galibiyeti hedeflediklerini belirtti.

Beşiktaş'ın bu seneki değişiminin, oyuncuların değişmesinden dolayı değil, mentaliteden kaynaklandığını iddia eden Croci-Torti, "Beşiktaş'ın üzerinde geçen sezonki baskı ve endişe bu sezon yok" değerlendirmesinde bulundu.

Deneyimli antrenörün Beşiktaş deplasmanında oynayacakları maç için son sözleri, "Yarın kolay bir maç olmayacak ama galibiyet için buraya geldik ve turu geçmek istiyoruz" oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail Ordusu Batı Şeria'da Büyük Çaplı Operasyon Başlattı

İsrail Ordusu Batı Şeria'da Büyük Çaplı Operasyon Başlattı

Sponsorlu bağlantılar