HABER.COM
Haber.com Spor Beşiktaş'ın derbideki en büyük silahı Ciro Immobile

Beşiktaş'ın derbideki en büyük silahı Ciro Immobile

Süper Lig'de Beşiktaş, 28 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacak. Dev derbide Kartal'ın Aslan'a karşı en büyük kozu Ciro Immobile olacak. İşte, derbinin muhtemel 11'leri ve stratejik detayları!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'ın derbideki en büyük silahı Ciro Immobile

Trendyol Süper Lig’in 10’uncu haftasında 28 Ekim 2024 Pazar günü oynanacak GalatasarayBeşiktaş derbisinin kadroları ve sonucu tüm taraftarlar ve spor severler tarafından heyecanla bekleniyor. Maçın ilk 11’leri yarın açıklanacak. Muhtemel 11’ler ise şekillendi. Beşiktaş’ın hem Avrupa Ligi hem de Süper Lig’deki rakibi Galatasaray karşısında en büyük silahlarından biri yeni transferi Ciro Immobile.

Ciro Immobile Kartal’ın En Büyük Kozu

Ciro Immobile bu sezon Trendyol Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve TFF Süper Kupa’da 14 mücadeleye çıkarak 12 gole imza attı. Dolayısıyla derbide de gözler Immobile'da olacak.

Ligde oynadığı son 4 müsabakada rakip fileleri havalandırmayı başaran 34 yaşındaki İtalyan santrafor, Beşiktaş'ın 2024 yaz transfer sezonunda renklerine bağladığı oyuncular arasında belki de en yıldız isim oldu.

UEFA Avrupa Ligi’nin üçüncü haftasında Fransa deplasmanında Lyon’u 1-0 mağlup eden Kartal, Galatasaray deplasmanından da 3 puanla ayrılmak istiyor. 

Ciro Immobile bu sezon ligde de gol kralı. Teknik heyetin santrafora güveni tam. 

İtalyan golcü, TFF Süper Kupa karşılaşmasında da Galatasaray'a karşı 2 gol kaydetmiş, Beşiktaş kupayı 5-0 skor ile kazanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail'in İran'a saldırısı altın ve petrol fiyatları konusunda endişelere yol açtı

İsrail'in İran'a saldırısı altın ve petrol fiyatları konusunda endişelere yol açtı