HABER.COM
Haber.com Spor Beşiktaş'ın hedefinde Arsenal'in yıldızı Thomas Partey var!

Beşiktaş'ın hedefinde Arsenal'in yıldızı Thomas Partey var!

Süper Lig'de bu sene şampiyonluk iddiasını koruyan ve Avrupa Ligi'nde mutlak başarıya kilitlenen Beşiktaş'ın ara transfer döneminde hedefindeki isimlerden biri de Arsenal'in orta sahası Thomas Partey.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'ın hedefinde Arsenal'in yıldızı Thomas Partey var!

Süper Lig ekipleri devre arası transfer çalışmalarına erken başladı. Arsenal'de forma giyen 31 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Thomas Partey, defansif yönüyle olduğu kadar kanatlardaki etkinliğiyle de ön planda. Beşiktaş Thomas Partey transferini gerçekleştirmek üzere harekete geçti. İşte detaylar...

Beşiktaş Thomas Partey Transferi İçin Düğmeye Bastı

Siyah-beyazlık yönetim, Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde başarı elde etmek üzere yeni oyuncu arayışına şimdiden başladı. Kanatlarda her iki bölgeye de oynayabilecek ve mücadele gücü yüksek bir futbolcu aranıyor. Bu mevki için de Arsenal'in Ganalı orta sahası Thomas Partey akla geldi.

İkinci Başkan Hüseyin Yücel'in İngiliz kulübüyle temaslara başladığı öğrenildi. Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Partey, aynı zamanda Gana milli takımında oynuyor. 

Arsenal formasıyla bu sezon 8 maçta forma giydi. Güçlü fiziği, pasör özelliği ve tekniğiyle öne çıkan yıldız futbolcu için şimdiye dek 50 milyon Euro bonservis bedeli ödendi. Thomas Partey; Arsenal, Atletico Madrid, Almeira ve Mallorca gibi takımların formasını giydi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kızılcık Şerbeti'nde flaş ayrılık: Giray ve Heves veda ediyor

Kızılcık Şerbeti'nde flaş ayrılık: Giray ve Heves veda ediyor