19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Beşiktaş'ın Yeni Stoperi: Felix Uduokhai Kimdir?

Beşiktaş'ın Yeni Stoperi: Felix Uduokhai Kimdir?

Beşiktaş, Augsburg'un 27 yaşındaki yetenekli stoperini kadrosuna kattı. Peki, Felix Uduokhai kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'ın Yeni Stoperi: Felix Uduokhai Kimdir?

13 Eylül’de transfer sezonu kapanıyor. Trendyol Süper Lig ekipleri, bu süreçte kadrolarına dünyaca ünlü yıldız futbolcuları kazandırdı. Son hamle, Beşiktaş’tan geldi. Siyah-beyazlılar, Augsburg'un 27 yaşındaki stoperi Felix Uduokhai ile anlaşma sağladı. Bu haberin ardından taraftarlar ‘Felix Uduokhai kimdir?’ sorusuna yanıt aramaya başladı.

Felix Uduokhai Kimdir?

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Van Bronckhorst'un isteği doğrultusunda sol stoper transferini bitirmeye çok yaklaştı. Almanya Bundesliga ekibi Augsburg'da forma giyen 27 yaşındaki Alman futbolcunun kariyeri ve özel hayatı mercek altına alındı.

Felix Uduokhai 9 Eylül 1997 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Nijerya asıllı Alman stoper, sol bek ve ön libero mevkilerinde de forma giyiyor. Augsburg ile 2025 yazında sözleşmesi bitecek olan Uduokhai, kariyerine Aue altyapısında başladı.

Kariyeri boyunca 1860 Münih, Wolfsburg, Augsburg gibi takımlarda forma giydi. Geçen sezon Bundesliga'da 33 maça çıkan Felix Uduokhai, ligde bulunduğu zaman zarfında 150 mücadelede 4 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Alman oyuncu güçlü fiziği ve etkili sol ayağıyla tanınıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mehmet Şimşek İstifa Etti İddiası için Bakan Tunç’tan Yanıt Geldi: Hedef Ekonomi!

Mehmet Şimşek İstifa Etti İddiası için Bakan Tunç’tan Yanıt Geldi: Hedef Ekonomi!

Sponsorlu bağlantılar