19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Beşiktaş'ta Uduokhai İlk Antrenmanına Çıktı, Aboubakar Ülkesine Döndü!

Beşiktaş'ta Uduokhai İlk Antrenmanına Çıktı, Aboubakar Ülkesine Döndü!

Beşiktaş'ın yeni Alman defans oyuncusu Felix Uduokhai, bugün takımla ilk antrenmanına çıktı. Öte yandan, Vincent Aboubakar'ın ülkesine döndüğü bildirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'ta Uduokhai İlk Antrenmanına Çıktı, Aboubakar Ülkesine Döndü!

Beşiktaş’ın bu seneki hedefleri büyük. Hem Süper Lig şampiyonluğu hem de Avrupa Ligi’nde hedefe ulaşmak. Bunun için kadrosunu zenginleştiren Kartal, son olarak Augsburg’un 27 yaşındaki Alman defans oyuncusu Felix Uduokhai ile anlaşmıştı. Felix Uduokhai, bugün yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Beşiktaş’tan Son Haberler

Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanşında Lugano'yu konuk edecek olan Beşiktaş, maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yapılan antrenmanda pas çalışması, ısınma koşuları, 5'e 2 çalışması, taktiksel çift kale maç yapıldı.

Öte yandan bir süredir antrenmanlarda ve maçlarda görünmeyen Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar'ın ülkesine döndüğü açıklandı. Beşiktaş Kulübü, oyuncunun çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle izin alarak ülkesine gittiğini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sofyan Ambarat Kimdir? Hangi Takıma Transfer Olacak?

Sofyan Ambarat Kimdir? Hangi Takıma Transfer Olacak?

Sponsorlu bağlantılar