08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Elias Jelert Galatasaray’a Mı Transfer Oluyor? Kopenhag’dan Açıklama Geldi

Elias Jelert Galatasaray’a Mı Transfer Oluyor? Kopenhag’dan Açıklama Geldi

Kopenhag'ın 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Elias Jelert Galatasaray’a mı transfer oluyor? İşte, sarı-kırmızılıların yeni hamlesi ve karşı cepheden son dakika gelişmesi!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Elias Jelert Galatasaray’a Mı Transfer Oluyor? Kopenhag’dan Açıklama Geldi

Galatasaray Süper Lig'in yeni sezonuna bomba gibi bir kadroyla girmek istiyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un çok istediği isimlerden bazıları sarı-kırmızılı renklere bağlandı. Transfer çalışmalarında gündemdeki son isimlerden biri de Danimarka ekibi Kopenhag'dan Elias Jelert oldu.

Elias Jelert Galatasaray’a Gelecek Mi?

Galatasaray ile en son Şampiyonlar Ligi'nde kıran kırana mücadele eden Kopenhag'ın 21 yaşındaki sağ beki Elias Jelert, şu sıralar Cimbom'un yakın markajında. Danimarka ekibine genç yıldız için teklifte bulunuldu.

Kopenhag'dan Jelert için son dakika açıklaması geldi. Peki, Elias Jelert Galatasaray’a gelecek mi?

Kopenhag yönetimi, Galatasaray'dan teklif geldiğini ancak taraflar arası görüşmelerin devam ettiğini bildirdi. Henüz anlaşmaya varılmadığını, nihai karar alındığında, şirket duyurusu yapılacağını belirten Danimarka ekibi, Jelert'in bugünkü hazırlık maçının kadrosunda olmayacağını da ekledi.

Kopenhag altyapısında yetişen genç yıldız, bugüne dek 97 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 1 gol, 6 asist kaydetti. 3 defa Milli Takım forması giydi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yurt Dışı Çıkış Harcı 500 TL Oldu

Yurt Dışı Çıkış Harcı 500 TL Oldu

Sponsorlu bağlantılar