19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Emre Mor Eyüpspor’da! Süper Lig’de Kaldı

Emre Mor Eyüpspor’da! Süper Lig’de Kaldı

Fenerbahçe’de durumu belirsizliğini koruyan 27 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Mor, Süper Lig’de kaldı. Mor’un Eyüpspor’a kiralandığı öğrenildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Emre Mor Eyüpspor’da! Süper Lig’de Kaldı

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Emre Mor'un yeni adresi de yine bir Süper Lig takımı oldu. Arda Turan'ın hocası olduğu mor-sarılı kulüp Eyüpspor'a kiralanan Emre Mor imzayı attı. 

Emre Mor Eyüpspor'da

Geçtiğimiz sezon Trendyol 1. Lig'den Trendyol Süper Lig'e çıkan Arda Turan'lı Eyüpspor, bu sezon için Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen genç ve yetenekli bir ismi kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli kulüp, Emre Mor'u Eyüpspor'a kiralık olarak gönderdi.

27 yaşındaki kanat oyuncusu, sezon sonuna kadar Eyüpspor'a kiralandı. İmza töreninde morlu-sarılı yeni formasını sırtına geçirip kameralara poz veren genç futbolcunun transferden memnun olduğu fark edildi.

Transferin ardından Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız şunları söyledi:

"Emre Mor transferinin gerçekleşmesinde bize kolaylık sağlayan Fenerbahçe Kulubü'ne ve Sayın Ali Koç'a teşekkür ediyoruz. Emre Mor çok genç yaşta A Milli Takım seviyelerini yakalamış, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi büyük takımlarda forma giymiş önemli bir oyuncu. Geçtiğimiz sezon istediği performansı yakalayamadığını düşünüyor. Biz kendisine burada yeni bir sayfa açma fırsatı verdik. Kendisi de buraya son derece özverili, heyecanlı ve enerjisi yüksek bir şekilde geldi. Bize çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum."

Emre Mor ise duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Buraya geldiğim için mutluyum. Eyüpspor için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Yeni bir sayfa açtım. Bana kendimi kanıtlama fırsatı verdiği için Eyüpspor Kulübü'ne teşekkür ederim."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
iPhone 16 Pro ve Pro Max Stokları 2 Saatte Tükendi!

iPhone 16 Pro ve Pro Max Stokları 2 Saatte Tükendi!

Sponsorlu bağlantılar