19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Erman Toroğlu'ndan Icardi'ye Zehir Zemberek Sözler: Gidiyor Hatunla Resim Çektiriyor!

Erman Toroğlu'ndan Icardi'ye Zehir Zemberek Sözler: Gidiyor Hatunla Resim Çektiriyor!

Galatasaray’da Mauro Icardi krizi yaşanırken, Arjantinli yıldızın takımdan ayrılacağı yönünde çıkan söylentiler son gelişmelerle birlikte daha da güçlendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erman Toroğlu'ndan Icardi'ye Zehir Zemberek Sözler: Gidiyor Hatunla Resim Çektiriyor!

Süper Lig maçlarını yorumlayan spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray’ın Mauro Icardi konusundaki tutumunu ve Icardi’nin şimdisi ile geleceğini değerlendirdiği anlarda sarf ettiği sözler gündem yarattı.

Ekol TV'de konuşan Erman Toroğlu, son olarak sakatlığı nedeniyle tedavi için ülkesi Arjantin'e giden Icardi için zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Victor Osimhen transferinin sarı-kırmızılılara yaradığını ve özellikle Mauro Icardi ile Osimhen'in kıyasıya rekabet edeceğini belirten Toroğlu, Icardi'nin sürekli takımdan ayrılıp Arjantin'e gittiğini vurguladı.

Icardi Keyfine Bakıyor…

"Icardi takımda dursa çok farklı yerlerde oynardı. Keyfine bakıyor, gidiyor gelmiyor. Osimhen onun yerine oynuyor. İnşallah birbirleriyle rekabet ederler. Son maçı seyrettiyse Icardi ne demiştir? 'Acaba döneyim mi yoksa ben paramı alıyorum' mu diyordur. Yoksa 'Karım ne derse o olur' mu der."

Mauro Icardi’nin futboldan ziyade özel hayatıyla sık sık gündeme geldiğini vurgulayan Toroğlu, son olarak dün Arjantin’de ayrılıp barıştığı eşi Wanda Nara ile sarmaş dolaş pozlarının basına yansıması durumuna değindi.

“Bir topçuyu bir topçuyla tehdit edersin, çok net. İyi bir teknik adam başarıya gidecekse yedek kulübesinin hazırlıklı olması gerekir. Ben yedek kulübesine bakarak oynarsam iyi oynarım. Galatasaray, Osimhen'i aldı ve Icardi'yi tehdit edecek” ifadelerini kullanan Toroğlu, Arjantinli yıldızı zehir zemberek sözlerle eleştirdi. İşte, Toroğlu’nun o ifadeleri:

“Icardi, artık isterse gelmesin. Icardi, gidiyor gelmiyor, keyfine bakıyor, hatunla resim çektiriyor. Zaten kulüplerden gönderilme sebebi de bu!"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narin Güran Soruşturmasının Seyrini Değiştirdiler! 2 Yeni Gözaltı

Narin Güran Soruşturmasının Seyrini Değiştirdiler! 2 Yeni Gözaltı

Sponsorlu bağlantılar