HABER.COM
Haber.com Spor Fenerbahçe Manchester United Maçı Ne Zaman? Fenerbahçe Manchester United Maçı Hangi Kanalda? Fenerbahçe Manchester United İlk 11'ler!

Fenerbahçe Manchester United Maçı Ne Zaman? Fenerbahçe Manchester United Maçı Hangi Kanalda? Fenerbahçe Manchester United İlk 11'ler!

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, İngiltere ekibi Manchester United ile karşılaşacak. Maçın tarihi, kanalı, hakemleri ve kadrosu belli oldu. Fenerbahçe - Manchester United maçının tüm detayları haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Manchester United Maçı Ne Zaman? Fenerbahçe Manchester United Maçı Hangi Kanalda? Fenerbahçe Manchester United İlk 11'ler!

UEFA Avrupa Ligi Lig Aşaması maçlarında temsilcilerimiz sıradaki randevularına bu hafta çıkıyor. Artık gruplar yok. 36 takımın yer aldığı Lig Aşaması'nda 24 Ekim Perşembe günü Fenerbahçe, Manchester United’ı konuk edecek. Milli maçın detayları belli oldu. Peki, Fenerbahçe Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Manchester United maçı hangi kanalda? Hakem ve kadrolar belli oldu! İşte, Fenerbahçe Manchester United ilk 11’ler!

Fenerbahçe Manchester United Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Avrupa Ligi Fenerbahçe Manchester United maçı 24 Ekim 2024 Perşembe, saat 22.00’de başlayacak. Ülker Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Fransız hakem Clement Turpin yönetecek ve yardımcılıklarını Nicolas Danos   ile Benjamin Pages yapacak. Fenerbahçe 4 puanda iken, Manchester United 2 puana sahip.

Fenerbahçe Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi mücadelesi TRT 1 ve tabii ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe Manchester United İlk 11’ler!

Fenerbahçe Manchester United ilk 11’ler:

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Djiku, Çağlar, Mert, Amrabat, Fred, Tadic, Szymanski, Maximin, En-Nesyri.

Manchester United: Onana, Dalot, De Ligt, Lindelöf, Martinez, Mazroui, Ugarte, Eriksen, Garnacho, Rashford, Zirkzee.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Müsavat Dervişoğlu TBMM'de Urgan Salladı: "Al Bu İpi Başının Ucuna As!"

Müsavat Dervişoğlu TBMM'de Urgan Salladı: "Al Bu İpi Başının Ucuna As!"